Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manamanao0

Jak odkochać w sobie chłopaka???

Polecane posty

Gość manamanao0

Pytam poważnie, nie chce z nim zrywać, chce zeby on to zrobil ;-)

Jeśli on Cię kocha to nic nie zrobisz żeby go odkochać... Możesz sprawić, ze Cię znienawidzi (bo wbrew pozorom bardzo cienka granica pomiędzy jednym a drugim)... zacznij go zdradzać... do tego zacznij mu opowiadać jak było z innym :)

Gość podła dusza ....
bądz sobą hihihi... ale masz życiowy problem....... a co za rznica kto kończy znajomość jak Ci nie odpowiada to jaki masz problem, chcesz zachwować "twarz" i być skrzywdzana dziewczynka... takie właśnie kobiety rzutuja na nas wszystkie.......

Gość manamanao0
Tak naprawdę do nie chce go zranić dlatego zdrada odpada, sama też nie mogę go zostawić :-o wiem, głupia jestem :-o

Gość manamanao0
Jesteśmy razem 5 lat i po prostu nie potrafię powiedzieć "koniec z nami" :-o

Gość podła dusza ....
jak nie chcesz go bardziej zranić to powiedz mu wprost co czujesz...po co ta dziecinna zabawa....żadne stworzonko nie zasługuje na to żeby się nim bawić

To masz problem który będzie narastał aż sam się rozwiąże... w ten czy inny sposób. Uwierz na słowo - bardziej go skrzywdzisz nie mówiąc w prost że chcesz się rozstać... jak mu powiesz to pocierpi dni, tygodni, miesięcy kilka... jak mu nie powiesz i zostawisz z domysłami będzie cierpieć lat kilka... wybór jest twój (niestety).

No wiesz, po tylu latach bycia razem facet chyba zasluguje na szczerość z Twojej strony. 🖐️

Gość manamanao0
Chciałabym żeby to było takie proste 😭 a co do spraw łóżkowych to już od dawna nie mam ochoty i nie robię tego wbrew sobie ale jemu to nie przeszkadza :-o

Gość gimme gimme
a co ty myslisz ze on sobie nie znajdzie fajnej laski takiej która pokocha go z wzajemnoscią ? moze szybciej sie pozbiera niz ci sie wydaje ... myslisz ze jak jestescie 5 lat to co ? ... umrze jak mu powiesz ze go nie kochasz i nie masz ochoty byc z nim razem ? nie potrafisz mu powiedziec bo jestes egoistką i pewnie boisz sie ze moze sie okazac ze on tylko na to czekał i tez ma cie juz dosc i szybko sobie znajdzie jakas fajną laske a ty nagle stwierdzisz ze go nie doceniałaś ? ty nie jesteś głupia ty boisz sie prawdy ! a poza tym co to za zwiazek jak wy nawet szczerze ze sobą nie rozmawiacie ? miej dziewczyno litosc i daj temu facetowi szanse na szczęsliwy zwiazek :) życie qrwa ciągle sie zmienia ... czasem musi troche zaboleć zeby zmieniło się cos na lepsze !

Gość Maaggda
Tak ,naprawdę to nie da się odkochać chłopaka .... Możesz z nim porozmawiać i powiedzieć ,że możecie zostać przyjaciółmi ;**.

Gość gość
Ja się w nim bardzo kocham ale on mnie nawet nie lubi! Proszę o porady

Gość gość
Nie lubi cię nie bez powodu, znajdź innego i już powodów mu nie dawaj :-P

Gość gość
ty mnie kochasz a ja cię nawet nie lubię ;)