Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be zs en su

Chcę tylko powiedzieć, że

Polecane posty

Gość be zs en su

zawsze kur... trafiam na zajętych. A to dziewczyna, a to narzeczona, 45% mną zainteresowanych ma żonę. Nie wiem z czego to wynika, że przyciągam do siebie wciąż zajętych mężczyzn. Nie chcę budować związku na czyimś nieszczęściu, więc zawsze się wycofuję, ale czasami zdążę się zauroczyć, w niewielu wypadkach zakochać. I to ja zawsze cierpię, bo co oni mają do stracenia. Przykład z choćby ostatniego weekendu, piątek: pub, rozmowa, po jakiejś godzinie rozmowy przypadkiem zauważam, że ma na palcu obrączkę, co słyszę? "Rozwiodłem się, jestem od dwóch miesięcy na diecie, żeby to zdjąć" uuuuuhmmm zapewne sobota, inny delikwent, kilka tańców, przegadana cała noc, niewinne buziaki, gdybym nie protestowała pierwszą noc mielibyśmy zapewne za sobą, nad ranem on mi mówi, że ma żonę i bardzo ją kocha, a mnie szanuje za to, jaka jestem i ( tu standard) "gdybyśmy wcześniej się spotkali...". Męczące, wciąż ten sam scenariusz, dlaczego, dlaczego, dlaaaaczego?!

Może szukasz w złych miejscach? Może to? Może tamto? Jest jakaś reguła na znalezienie partnera/partnerki?

Gość całkowicie czarny kot
chyba nie o grupę wiekową tu chodzi:-) tylko o dupków, którzy bajerują, a nie powinni

Gość jakie sukinkoty
Dobrze wiedzieć, że jak się ohajtam, zrobi mi dzieciaka, to sam bedzie latał i podrywał laski na takie teksty. Faceci to idioci.

Gość be zs en su
Nie szukam, to raz, a jak już na mnie któryś zwróci uwagę, to w 90% zajęty. Bo gdzie ja mam chodzić, jeśli nie do pubów, klubów, dyskotek, na zabawy? A co tam robią samotni (choć zajęci) mężczyźni? Mnie czasem nawet na ulicy czy w parku któryś zagadnie, nawet tam zajęci, więc tu raczej nie o miejsce chodzi :O

Gość be zs en su
Czyli co, nie szukać tych inteligentnych, zaradnych, przystojnych? A może przerzucić się na 19taków? :O PS: Buziaki to akurat w tym jedynym przypadku były, nigdy wcześniej sobie nie pozwoliłam i już nie pozwolę.

nie popadamy w panike, nie jest tak źle, może po prostu trzeba dłużej filtrować (nie mylić z flirtowaniem) i ktoś się z pewnością znajdzie, w końcu tacy fajni, inteligentni, przystojni i na dodatek wolni faceci też chodzą na imprezy :)

Gość tylko akurat ci są
homoseksualni :classic_cool:

Gość be zs en su
Macieju, piękne to, co piszesz, ale ja wiem, że gdy jutro pójdę na imprezę, będzie to samo. Wolni są, owszem, ale z reguły to zajęci na mnie zwracają uwagę, nie wiem czemu :O

Gość bo oni są zajęci
bo są podrywaczami w wy lecicie na każdego który do was podejdzie. Dlatego ci co podchodzą są na 100 zajęci a ci co podpierają ściany na 100 wolni. Sama sobie jakiegoś wyrwij

Gość be zs en su
Z pewnością nie lecę nawet an 60% tych, którym wpadam w oko. A jak już mi się któryś spodoba, wtedy ten sam fant. A na inicjatywę to ja niestety zbyt nieśmiała jestem.

Gość no to nie narzekaj

Gość be zs en su
Niby czemu?

Gość be zs en su
Maćku, jestem nieśmiała, naprawdę nieśmiała, jesli chodzi o inicjatywę, to raczej odpadam w te klocki.

dasz radę, w końcu dorosła kobieta jesteś, a poza tym przecież chcesz mieć fajnego faceta a nie kolejną zabawę z żonatym. Znikam spać, dobranoc. Przemyśl moje słowa & powodzenia

Gość be zs en su
Nie dam rady, wiem to. W chwili obecnej moje szanse na zdobycie partnera maleją do zera, natomiast na bycie etatową kochanką wciąż rosną jak szalone.

Gość ale to wszystko pokręcone