Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiugrugf

MOJA ZONA jest nie do poznania odwalilo jej !!!

Polecane posty

Gość uiugrugf

MOJA ZONA jest nie do poznania odwalilo jej !!! juz sam nie wiem co o tym myslec od jakiegos czasu to juz troche trwa jakies kilka miesiecy jest nie do poznania nagle sie zrobila wielce wierzaca spotyka sie z jakimis ludzmi co on powiedza to swiete wierzy w reinkarnacje ok chcesz to wierz ale ona we wszystkim wizdzi jakies negatywne sprawy np. wieczorkiem lubilismy usiasc wypic piwko teraz ona nie pije i jak widzi ze ja to robie to nie spi ze mna i mi wmawia ze w nastepnym wcieleniu bede swinia mam dosc jak jej cos mowie to mi odpowiada ze jestem nie rozwiniety duchowo

Gość fgffdgfdggfdgg
Uuu, przejebane

Gość ghjgjzje
zajechalo sekta

Gość uiugrugf
moze ktos mial / ma podobne albo jakas kobieta miala podobny etap ale juz jej przeszlo co powinienem zrobic

Gość abiii
przypilnuj ja sobie bo prawdpodobne twoja zona wpadla w rece sekty

Gość uiugrugf
ona jest piekna atrakcyjna kobieta serio mowie teraz nagle twierdzi ze ona mnie tylko pociaga fizycznie ze ja chce ja posiadac i takie bzdury nie chce sexu ze mna widze jak wymysla ze cos ja boli ze nie dzis ale widze ze nie chce

Gość da sie zyc
ale masz wesolo, moze jakies zgrupowanie jej pomoze by od sekty wyszla, zajmuj jjej jak najwiecej czasu..pokochaj dobrze moze ptaszkiem jje rozum wroci...a moze ma kochanka, zobacz co robi bo cie zniszcz tak jak i siebie, jak masz jeszze troche oleju w glowie to mysl,zona juz zaszla za daleko,moze psychologa, tak po cihu jej namow by poszla ona z toba bo tobie cos dolega, a sam nie amsz odwagii,podstempem musuz wzias sie za rdom...bo kiepsko bedzie

Gość uiugrugf
jak mam ja pokochac jak ona mi wiecznie ucieka czesto mnie nie ma i nie mam jak jej kontrolowac ludzie ostatnio gotowala mi obiad -sama miesa nie je no ale miala przyjechac moja matka wiec smazyla ktlety ludzie byscie ja widzieli az ja skrecalo ja nic nie mam do tych co niejedza tego miesa ok kazdy ma wybor ale byscie ja widzieli jak by sie miala zrzygac do gara az ja wykrecalo a ja pytam co jej a ona ze lazami w oczach NIC!! wiec ja ja przytulam i pytam cos sie stalo a ta NIC !! odejdz!

Gość uiugrugf
wiecznie zamyslona jakas obca

Gość czy wy pyry
wspolczuje:( nastepna nawiedzona:D

Gość upsaupsa
ja jej powiedzalem ze jest nawiedzona i w sekcie to dala wyklad caly co to jest sekta co to jest nawiedzenie i tak przekrecila ze ja wyszedlem na durnia ze swoimi podejrzeniami pozniej byla mila i slodziutka ze nawet mi sie glupio zrobilo ze tak ja nazwalem

Gość uiugrugf
znacie kogos takiego albo slyszeliscie o takich sprawach??

Gość uiugrugf
a moze ma kochanka ??

Gość uiugrugf
tak najlepiej wszedzie sie doszukiwac prowokacji ja mam naprawde problem i nie wiem jak sobie poradzic

Gość nadejszli jechowi

Gość nadejszli jechowi
lub wizje narkotyczne

Gość uiugrugf
nie nie raczej nie jechowi osobiscie znam jednego i on przy niej to pikus facet nie piej itd. ale nie bredzi jak ona

Gość uiugrugf
wy sobie jeja robicie a ja naprawde te kobiete kocham ale nie widze w niej juz tej samej sprzed roku i to sie chyba poglebia albo to ja juz zaczynam miec obsesje

Gość nadejszli jechowi
to rusz duupe i sprawdz z kim sie spotyka w wolnym czasie, pewnie łazi na jakies spotkania i zrobili jej pranie mózgu

Gość mim mim
z tego co piszesz jak na tacy widać, że wpadła w tę kupę bo sie nudziła. Ty pracowałeś a ona siedziała w chacie, więc znalazła sobie jakieś debilne towarzystwo. Jeśli Ci na niej zależy, a wierzę że tak to weź KONIECZNIE wolne i "zaopiekuj" się nią, wyjdźcie do kina, na soczek, do psychologa, ratuj ją.

Gość uiugrugf
ona pracuje ale ja wiecej fakt zabralem ja na wakacje nic to nie dalo czytala jakies durne ksiazki miala na to jesze wiecej czasu przed rodzina sie kamufluje nie zachowuje sie tak jak przy mnie choc roznica zostala zauwazona inaczej sie ubiera fajna z niej kobitka ale juz tak o siebie nie dba jak kiedys

Gość uiugrugf
nawet przez chwile rozmawialem z jakas jej ,,znajoma ,, mowla ma pan wspaniala zone itd chcialem te babe chwycic ale byscie widzieli moja zonke szczescie w oczach miala ogromne

Gość _łobuziara_
człowieku wiesz co ta sa znaki interpunkcyjne!!!

Gość uiugrugf
tak czlowieku wiem

Gość uiugrugf
nie latwo sie zaopiekowac kims kto opieki nie potzrebuje bo sadzi ze wszystko jest lepiej niz kiedys bylo

Gość uiugrugf
nie no ludzie nie bede jej sledzil nie jestem debilem jestesmy dorosli i ja ni chce sie z nia bawic w podchody ona jest dobra ja widze ze sie sama meczy z tym choc ona robi dobra mine do zlej gry w domu jest jak w pudeleczku wszystko pieknie ladnie tylko ja czuje ze sie zmienila no i jeszcze te gadki o tych wcieleniach boje sie ze ona mnie przestanie kochac