Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiugrugf

MOJA ZONA jest nie do poznania odwalilo jej !!!

Polecane posty

Gość mim mim
A może zachowaj sie niczym tajniak i udaj, że się z nią zgadzasz i poproś aby Cię wkręciła w towarzycho, a jak juz Cię wkręci to 997 mówisz, że namierzyłeś sekte i cześć

Gość uiugrugf
chyba nie jest taka idiotka aby to zrobic bo ktos jej cos powie dla mnie to nie wyobrazalne aby moglo do tego dojsc

Gość uiugrugf
jesli to sekta to niw wiem co zrobie fakt moja zona jest naiwna wiadomo czytalem o roznych przypadkach ale nigdy bym nie pomyslal e kiedys bede mial taki problem to chore !

Gość uiugrugf
tak to te klimaty widze po ksiazkach i w domu siemrdzi od kadzidel sam to widze chyba czasem udaje ze nie widze

Gość uiugrugf
kiedys ja podpusilem pytalem o budde ale jak stwierdzila ze nie zgadza sie z pogladami buddystow to mnie zdziwila jak ja pytam w co wierzy odpowiada w boga w odroznieniu do ciebie

Gość mim mim
Sorry, powiem Ci tak poszczerości: napewno zauważyłeś że tu na tym forum konkretnych odpowiedzi nie dostajesz...? Może więc poszukaj jakiś forów w tym klimacie i pogadaj z ludźmi któży kiedys podobny problem mieli?? I zacznij jakoś sensownie działać!!!

Gość uiugrugf
tylko jakie to forum to mi tak przyszlo do glowy wiec pomyslalem ze warto sprobowac moze znajdzie sie ktos z podobnym problemem albo ktos kto mial z czyms takim do czynienia