Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa wrozka

testowanie partnera

Polecane posty

Gość malinowa wrozka

ja swojego faceta ciagle testuje, sprawdzam jak sie zachowuje w roznych sytuacjach. Chce go jak najlepiej poznac jesli mamy byc z soba juz zawsze. Kolejny test jest bardzo prosty i bardzo ostateczny, spedzimy ze soba cale 6 dni, sam na sam. Jesli uda nam sie nie pozabijac to znaczy ze warto byc razem, ze jakos sie dogadamy po slubie. Zasady sa proste, ale strasznie sie tego boje, bo co jesli sie okaze ze nie potrafimy wytrzymac razem nawet tych kilku dni? Boje sie decyzji ostatecznej :( Czy jestem jedyna osoba ktora bawi sie w takie wszechstronne testowanie, badanie zachowan partnera?

a jak się ma 6 dni do calego życia? problemów, kłotni, znudzenia.. które gdzieś tam na pewno się przewiną

Gość malinowa wrozka
wiem ze to krotko, ale to zawsze cos. On chce slubu, ja panikuje, wlasciwie to chyba wcale go nie znam, nie wiem jaki jest tak na codzien. Nie mozemy razem zamieszkac, nie wiem jak sprawdzic jaki on jest naprawde :(

Gość ja z moim debilem
wytrzymuje juz 3 lata pod jednym dachem wiec dasz rade na pewno 6 dni a nawet bedzie tak cudownie ze cie tylko zaczaruje, uwierz mi po paru laytach ten czar prysnie

Gość malinowa wrozka
ja mam trudny charakter, jestem dosc uciazliwa jesli ktos ma ze mna spedzac caly czas. Lubie swobode, sporo samotnosci, ciagla czyjas obecnosc w tym samym pokoju......nie wiem. Nawet jesli bedzie kochany to moze sie nie udac. To bedzie test wytrzymalosci..... wytrzymac ze mna to wyczyn ;)

Gość ja z moim debilem
przyzywczajenie, dobrze nam ze soba ale czasem doprowadza mnie do bialej goraczki

przeczytaj "lęk przed bliskością" Ty po prostu sabotujesz ten związek, próbujesz odtworzyc podświadomie jakies zachowanie z przeszlości wierząc, ze kiedyś coś przezwyciężyć...a potem poczuć sie od tego wolna... wybacz, ze bawie sie w psychologa ale książkę warto przeczytać nawet jak nie jesteś dda

Gość malinowa wrozka
moj ojciec byl alkoholikiem :O Mam gesia skorke po przeczytaniu informacji o tej ksiazce