Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narciarka23

Gdzie na narty do Czech?

Polecane posty

Gość narciarka23

moze polecicie mi jakies fajne stoki, sprawdzone noclegi itp

Gość pewnie pracujesz w
agencji towarzyskiej w czechach

Gość szpindlerowy mlyn

Gość montia_94
w Czechach, najlepsze(i sprawdzone stoki przeze mnie ; ) ) to: - szpindlerowy młyn; - herlikovice; - jańskie łaźnie. tam naprawdę można się najeździć, aż nogi bolą. ; D stoki cudnie przygotowane, czegoś takiego w Polsce nie ma ! żeby obsługa wyciągu odgarniała śnieg z krzesełka przed tym, jak turyści usiądą na nie, w Polsce nigdy czegoś takiego nie widziałam ! armatki chodzą tam non- stop, co w Polsce można ujrzeć na naprawdę, niewielu stokach. i ostatnia sprawa, stoki w Czechach są co parę godzin ratrakowane, czego też w Polsce nigdy nie zauważyłam. Co jest dziwne, prawda ? ; D i jeszcze dla początkujących polecam, też nowo otwarty wyciąg w Zieleńcu, kanapę 6-osobową, stok płaściuteńki. Ale jak się chce, to i tam można się najeździć za wszystkie czasy ! pozdrawiam. ; )

Gość jukadzzz
Rokytnice.Duzo dobrych stokow.

Gość lipinkdi23d
Alpy Austriackie? - Gdzie w tym roku jedzecie na narty? - www.kochamwakacje.com/austria-narty

Gość Milena1992
Z racji tego że w tym roku w Polsce zima nie dopisuje byliśmy na początku grudnia we Włoszech z podrozenaczasie.pl i jestem pod wrażeniem. Nie dość że to w ogóle inna bajka niżeli narciarstwo w Polsce to jeszcze spa, masaże i inne dodatki:)

Gość gość
Ofert szukaj na http://f.kafeteria.pl/nowy-post/3835595. W zeszłym sezonie znalazłam tam fajną ofertę na narty we Włoszech. Za kilka miesięcy możesz zacząć orientować się w temacie ;)

Gość darina00
My zawsze łączymy pobyt w Polsce z pobytem w Czechach. Z Karkonoszy jest blisko już na czeską stronę. Najpierw tydzień spędzamy w Świeradowie, a drugi w Czechach. W Świeradowie mamy swój ulubiony pensjonat Malwa http://pensjonat-malwa.pl/ i jakoś nie wyobrażam sobie nie spędzenia tam chociaż jednego tygodnia w roku. Łapię tam energię i doładowuję akumulatory. I blisko jest do kolei gondolowej i na stok.