Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka8090

problem z ciezkimi wlosami

Polecane posty

Gość olka8090

nie wiem co robic mam geste wlosy , ktore sa dosyc ciezkie i wygladaja brzydko bo cale sa przyklapniete i wydaja sie cienkie przez to :( scielam je ostatnio bo myslalam ze to im pomoze ale dalej wygladaja na przyklapane i wcale sie nie ukladaja :( znacie jakis sposob zeby wlosy nie byly mocno obciazone i ladnie wygladaly?

Wycieniuj je mocno ;) nabiorą puszystości i same się będą fajnie układać ;)

Gość olka8090
mam wycieniowane ale dalej sa oklapniete nie wiem moze od szamponu albo odzywki ....

Gość oonaa
Też miałam taki problem, moje włosy niezależnie od tego czy były krótkie czy długie wyglądały na przyklapnięte jak były przycięte równo. Dopiero jak je spinałam to ludzie patrząc na objętość tego co miałam w gumce mówili ale ty masz grube włosy! Musisz znaleźć przede wszystkim sensowną fryzjerką, która Ci nie powie tak jak mi niektóre kiedyś mówiły jak powiedziałam, że chcę mieć mniej włosów na głowie: pani oszalała, wiele kobiet o tym tylko marzy. Ja każę się ścinać tak, że mam włosy wystopniowane na wierzchu fryzury i pod - czyli przy samej szyi też krótsze. Później pani bierze takie jedno pasmo o równej długości i nożyczkami wycina co kawałek część włosów - tak, że część z nich jest o wiele krótsza - wtedy włosów przy samej głowie jest więcej, ale tych dłuższych zdecydowanie mniej i mogę wtedy się swobodnie układać i być puszyste i lekkie. Nie wiem czy opisałam to jasno, ale moja rada to szukaj fryzjerki, która nie powie nie jak poprosisz ją o takie przerzedzenie włosów.