Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbych z tych

BBW

Polecane posty

Gość zbych z tych

Musze sie do czegoś przyznać. Coaraz cześciej w wyszukiwarkach wpisuję BBW i coraz barzdziej mnie one kręcą. Czy jeszcze komuś się to podoba ? Jakieś linki?

Gość zbych z tych
chciałem tylko sprostować ze nie chodzi o te monstrualne - ale babeczki z małym nadmiarem apetycznego ciałka

Gość fajny temat
świnie mu dajcie, może go wpierdoli któregos razu przez pomyłkę :D

ej typie poszukaj po postach, jest tam typa co ma 120 wagi i jej chłopak nie może wejść w nią od tyłu popisz z nią:D może tobie się uda :)

Gość zbych z tych
coś pokręciłaś nie 120 kg tylko 120 w biodrach ciekawe jak reszta bo może być ok.

Ooo widzę że z nią pisałeś :D jak możesz lubić coś takiego o weeeeeeeeee zanim się dobierzesz do cipki to się spocisz cały

a mnie to najbardziej wkoorwia to pozal sie Boze okreslenie - BBW - Big BEAUTIFUL???? :O Woman - a coz to do cholery ma wspolnego z pieknem???? tluste zapuszczone pasztety bleeeeeeee... gardze tlusciochami :-(

ja pierdole ja bym nawet nie dotkną czegoś takiego nawet alkohol by mnie do tego nie zmusił blelee

Gość zbych z tych
120 w biuście???? jak najbardziej najlepiej siostry bliźniaczki nie mówie o sadle ale powiedzmy w gónej granicy "normy" i lekko ponad nią np bmi25-26 czyli np 170cm i 75-80kg

Gość zbych z tych
ma jakąś nieciekawą twarz i zdeczko starawa chyba czegos poszukam dla przykładu

sexoholiczka ----> od 7 lat juz nie panno ;-) a tak powaznie - codziennie sie naogladam tych tlustych pasztetow w fitness clubie, ale one to jeszcze sa OK bo tam sa, chca cos z tym zrobic, gorzej z tymi co tylko siedza przed tv i wpieerdalaja chipsy :P

Gość zbych z tych
jestem za aby zrobić fitnesy dla tych co chodza z nudów i dla tych co powinny chodzić jedne i drugie będa czuły sie lepiej grubaski czuja wasz pogardliwy wzrok a wam sie na mdłości zbiera ja gardzę nietolerancyjnymi - nieważne czy chuda czy gruba

Gość zbych z tych
Pani Marto! kiedyś po postach myślałem ze jesteś cool - a ty poprostu jesteś. nie masz penie skończonych 25 latek nosisz rózowy dresik i długie akrylki, co?

z jakiegoś powodu się na nie patrzymy co prawda z odruchem wymiotnym, ale patrzymy;p

Gość ZENIO 123
No tak kurwa mać pierdolić sie chce a robić nie ma komu ....weź se kolego kup sztuczną dupę i po strawie :D:D:D

ej weź się typie dojeb, i wsadź palkę w wrzącą wodę to może trochę rozumu nabierzesz

zbych ----> jaaasne zgadza sie (poza wiekiem) i do tego blondynka, opalona na solarium, tatuaze, kolczyk w pepku i te sprawy.... blachara jak chooj :P

Gość zbych z tych
i jeszcze napisz ze do tego masz mizerne 70B to do klopa polece chaftować Dobranoc - znuzyła mnie ta dysputa.

Gość zbych z tych
nie zdążyłem otowrzyc klapy ide szorowac klopa to była prowokacja szkoda ze tak poźno bo pociagnąłbym temat

Gość zbych z tych
dziekuję wszystkim za udzial w dyskusji. trochę sie na pani zawiodłem - Pani Marto :( C U next time