Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski..

pytanko

Polecane posty

Gość sarna22
nie wiem ja tam jestem na etapie zauroczenia sie dopiero i dzie w dobrym kierunku :D

Gość andaKeli
myślę ze powinieneś spróbować. Napisz do niej. Krótko- np. że tęsknisz, że Ci jej brakuję. Bo to prawda, czyż nie? Jak nic nie odpisze to trudno Ci będzie ale trzeba będzie "wyleczyć się" z tej miłości. Takie życie...

Gość ciekawski..
sarna rozumiem że te 22 to Twój wiek?

Gość ciekawski..
anda nawet dziś się zastanawiałem zeby do niej napisać.. ale chyba nie potrafię... zresztą trzebaby elaborat napisać

Gość podła dusza ....
ciekawski a co ta kobieta Cio zrobiła ... bo ja mam problem z facetami upijemy sie razem :(

Gość ciekawski..
chyba za bardzo chciała wszystkim rządzić... a ja jednak tak nie umiem się podporządkować...

Gość andaKeli
nie elaborat. Właśnie krótko. Słowotok w takim przypadku nic nie da. Krótko ale z mocną teścią. Jeśli napiszesz ze Ci jej brakuje to dasz znać ze dla Ciebie swiat bez Niej jest smutny.... pusty.

Gość podła dusza ....
nie można rzadzic monza starac sie porozumiec ale Cieżko jest chgy ma sie przywódczy charakterek:(

Gość sarna22
tak to moj wiek:-)

Gość sarna22
a od dawna juz nie jestescie ze soba?

Gość ciekawski..
też byłem takim iedalistą jak miałem 22 lata. Z rok będzie jak nie jesteśmy

Gość andaKeli
daj spokój. Idealistą jest się całe życie. Na tym polega idealizm:-) ja jestem starsza od kolezanki i chyba juz umrę jako frajerka (tak się odbiera idealistów, prawda?)

Gość ciekawski..
tak sobie właśnie myślę że ja teeż... skoro tyle czasu minęło i jakoś mi nie przeszło... ale latwiej zrozumieć ile ktoś dla nas znaczy jak jest daleko...

Gość andaKeli
zastanów się czy byłbyś szczęsliwy gdyby Tobą "rządziła". W stałym związku byłoby jeszcze gorzej. Tęsknisz czy czujesz się odrzucony? Mnie też były facet zarzucał, ze lubię rządzić. Guzik prawda. Wolę gdy robią to inni-byle dobrze. To bardzo wygodne;-) natomiast gdy nie ma komu podjąć decyzji... to biorę to na siebie mimowolnie. Kurcze, ktoś musi. Moj zachowywał sie na zasadzie -baw mnie. Potem miał wąty ze rządzę. a jak pytałam -co robimy? to było-a co chcesz robić? ja pierniczę! zero inwencji i jeszcze pretensje. Hmmm jak ja tyle z nim wytrzymałam?

Gość ciekawski..
rozumiem Cię. Nie było tak. Ja lubię wychodzić, bywaliśmy w kinie, teatrze, wyjazdy, wystawy, jazz, i takie tam. Ale jak masz stawiać kubek ze szczotką do zębów po lewej stronie lustra to już przegięcie. Dla mnie... Ale i tak mi jej braknie teraz...

Gość andaKeli
ałł... powiało wojskiem:-) rok juz jak nie jestescie ze sobą...ona ma innego... Coś musiało Ci nasunąć wspomnienia chwil spędzonych razem. Bo skąd po takim czasie chęć upicia się? Takie rzeczy dzieją się z człowiekiem gdy sprawa jest "świeża"...

Gość ciekawski..
wojskiem nie. Mam 35 lat. Dla mnie jest to taka sprawa... po prostu dziś uzewnętrzniłem to na cafe

Gość andaKeli
Z tym wojskiem to był żart:-) Kubek po odpowiedniej stronie... Coż każdy ma jakieś swoję "halo". Ale widzę ze albo jesteś już spiący albo juz troche wypiłeś. Smutny, przygnębiony... Pisałam Ci- napisz do Niej. Może ona też tęskni? Ale układa sobie zycie z kimś kto akceptuje jej "dziwactwa"? Jestem Twoją rówieśnicą- niejedno przeżyłam i też pewnych rzeczy mi żal. Tobie jednak bardziej wypada zrobić pierwszy krok, jako mężczyżnie. My kobiety zawsze mamy takie obiekcje że zostaniemy odebrane jako takie, ktore się narzucaja. A mężczyzna? Poprostu jest dzentelmenem, jest męski i tak rozczula gdy pisze o swoich uczuciach. To z reguły zmiękcza kobiece serce:-) Ależ ze mnie romantyczka...:-)

Gość ciekawski..
trochę wypiłem. Taksówkarz mnie poratował... zatem wiesz jak czasem sprawy potrafią się splątać... potem czego nie zrobisz bądź czego nie powiesz mozna zinterpretować na niekorzyść...

Gość andaKeli
To Ty działaj! Kurcze-zrób coś. Zeby zmienic swoje zycie, zeby przestać pić w samotnosci i tesknić. Napisz do Niej! Zobaczysz co odpisze. W najgorszej wersji będzie to "odczep się" a Ty i tak przecież jestes teraz sam więc gorzej nie będzie, a przynajmniej nie będziesz kiedyś sobie wyrzucał ze nic nie zrobiłeś...

Gość ciekawski..
a najgorsze są te smętne hity:)

Gość ciekawski..
napiszę pewnie ten list... dobrze ze mnie moi ludzie nie widzą bo ubaw by mieli po pachy:)

Gość andaKeli
jaki list? nie zartuj. napisz sms-a. Listy sa bardzo romantyczne ale na odpowiedz będziesz długo czekał. Twoi ludzie Cię nie widzą, ja też nie... ale poswiecam Ci uwagę. Hmmm podnoszac Cię na duchu sama się "naprostowałam". Idę zaraz spać. Będę się cieszyć i upajać myslą ze mam z głowy tego durnia, któremu poswięciłam tyle czasu. Niech inna się meczy:-) A ja będąc wolną mam szansę na odnalezienie swego ideału. Ha!

Gość ciekawski..
list wydaje mi się bardziej na miejscu... Na czerpanym papierze i piórem... za duzo mam do powiedzenia aby starczył sms

Gość andaKeli
Hmmm. Może masz rację? Widzę, ze buszujesz po tych samych tematach co ja...;-) Ale ja znikam juz. Jestem spiąca i zmęczona tym dniem. A jutro... jest nowe i wolne od błedów. Spokojnej nocy Ci życzę:-)

Gość ciekawski..
pa pa:)