Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha galez

Brak testosteronu u faceta

Polecane posty

Gość sucha galez

Jestem z cudownym facetem,ktory moze nie kochac sie 2-3 tyg...Nie mieszkamy jeszcze razem ale jaka to roznica?W poprzednichzwiazkach tez on tak mial...walczyc o ten zwiazek? brak seksu mnie zabija

Gość najlepszy
jak brak seksu Cie zabija wpadnij do mnie zobaczysz co to jest seks :)

Gość nie walczyć

Gość Krumba
nie zawalczysz o to, możesz pogadac że chcesz cześciej uprawiać seks, ale jaki będzie skutek? Żaden. Seks ma być spontaniczny, wynikać z temperamentu dwojga ludzi. Ja kiedyś wierzyłam, że liczy się tylko człowiek, ale dzisiaj wiem że seks jest bardzo wazny i tak samo spaja ludzi, jest cudownym uzupełnieniem miłości, dawaniem i braniem siebie. Źle z tego powodu kończy się związek, ale zastanów się. Z biegiem lat ten problem będzie coraz większy, aż znajdziesz sobie czułego kochanka

Gość jamjest
zastanów się, po 2-3 latach związku to ty będziesz miała ochote na seks raz na miesiąc i teraz jeśli weźmiesz normalnego faceta to będzie biedak mumsiał ostro na ręcznym jechac przy monitorze bo z żnoą tylko raz w miesiącu a jesli weźmiesz tego to będziecie dopasowani. Weź równiez pod uwagę, że niektorym facetom nie wystarcza ręka i internet i chdza do dziwek albo znajdują nowsze kobiety :/ Btw. jak nie ma testosteronu to ci przynajmniej nie wyłysieje