Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetMe..

mam wstręt do facetow- przejdzie mi?

Polecane posty

Gość sweetMe..

czesc .. mam problem ;) otóz.. spotykalam sie z chlopakiem no i po tygodniu z nim juz bylam , raz sie z nim calowalam , potem zerwalam po kilku dniach- chlopak byl ciota, jego kolega mnie obraził a on nic mu nei powiedział,kiedy szlismy gdzies to ja płacilam;/... wiem glupia bylam .. ale mam dopiero 18 lat heh.. chcial jechac ze mna nad jezioro, ja mialam dac na benzyne.. spoko- nie miał kasy, mogl powiedizec ze kiedy indziej- a on brał ode mnie wszystko.. nie wymagam zeby za mnei płacil, ale ja za niego na pewno nie będe.. no ale nie o tym miałam... teraz mysle o tym i mam wielkiego moralniaka... jak to mozna tak nazwac.. jak mysle o nim niedobrze mi i nie moge sie uwolnic tak żaluje .. no ale nic nie zrobie.. i wstęs mam rowniez do wszystkich chłopakow .. miał tak ktoś z Was?

Gość joutka
wyjdz do ludzi,ale z dziewczecą ekipą i pobaluj na dancefloor a przejdzie

Gość ciekawski..
a spać nie pora?

Gość sweetMe..
oo wycieli mi co miałam napisane.. cenzura jakas tu chyba panuje heh.. a miałam to napisane ze nie moge myslec o tym pocałunku bez obrzydzenia ciagle to czuje i mi niedobrze.. czuje sie jak jakas głupia.. ze z nim byłam

Gość sweetMe..
joutka--> no wiem probowalam i robie tak ale ciagle nie mogee... on mieszka blisko i jak gdziestam wychodze jak jest w poblizu gapi sie a mnie odrzuca;/ ja nie moge sobie darowac ze z nim byłam jaka głupia bylam czuję sie jak zero ciekawski--> nie jeszcze nie pora spac ale jesli chcesz to prosze bardzo ;) ja mam jeszcze 3 dni wakacji ;p szkoda czasu na spanie wolę posiedziec w nocy na kafee;)

Gość sweetMe..
joutka--> ale dziekuje za rade ;) i zrozumienie;)

Gość ciekawski..
dobra, dobra nie złość się... idź na imprezę i olej sytuację. To chyba najlepsze wyjście

Gość sweetMe..
nie złoszcze sie .. ;p wiem wiem.. spróbuje moze za któryms razem podziała...dzięki ;) ale czuje sie teraz jak nic ;/ wiem powtarzam sie heh.. ale jak to sie można pomylić...

Gość ciekawski..
jeszcze nie raz się pomylisz. Sztuką jest nie popełniać tych samych błędów

Gość oonaa
A ja myślę, że powinnaś się raczej cieszyć z tej całej sytuacji. Szybko wydało się jaki z niego jest palant i Ty mądrze postąpiłaś tak szybko go rzucając. Jesteś bardzo młoda, a już doskonale sobie poradziłaś i niewielkim kosztem zdobyłaś doświadczenie co robić z palantami i jak ich rozpoznać. Złość na facetów zawsze zostaje jak nas któryś potraktuje nie fair, ale to przechodzi, spokojnie. To, że piszesz, że czujesz obrzydzenie do mężczyzn wynika też pewnie z Twojego młodego wieku. Nie przejmuj się, zaraz zacznie się szkoła i nie będziesz miała czasu na rozpamiętywanie tego.

Gość sweetMe..
dobrze powiedziane ... w sumie dużo sie nauczyłam. teraz wiem ze żeby z kims byc trzeba go baardzo dobrze poznać - i no wygląd jednak też sie liczy a on mi sie niebardzo podobal od początku.. tylko nie umiem olać staram się ale nie umiem, nic w sumie takiego nie zrobiłam. ale dobrze powiedziales.. na pewno jeszcze nie raz się pomylę, ale myślę ze tego samego błędu już nie popełnie- chociaż nigdy nie wiadomo, ale przynajmniej będe uważac bardziej ;) dziekuje ;*

Gość sweetMe..
onaa---> naprawde myślisz ze dobrze zrobiłam? jednak chyba nie powinnam tego zaczynać.. bo w sumie on był dla mnie miły-- no ale nie odpowiada mi , ciota, i można powiedziec wykorzystywał mnie.. w każdym razie dziękuje ;) :* Ci za rade .. szczerze to nie wiedziałam ze az tyle osób hmm "normalnych" sie wypowie i że będzie Wam sie chciało mi coś odpowiedziec ;)

Gość ciekawski..
dlaczego nie? każdy ma swoje problemy i dla niego są najważniejsze...

Gość sweetMe..
kocham Was ;););):):);)

Gość oonaa
Nie chodziło mi o to, że dobrze zrobiłaś, że z nim byłaś, ale dobrze, że zerwałaś. Nie masz czego żałować jednak, bo szybko to skończyłaś i teraz już będziesz wiedzieć, że nie warto czegoś zaczynać bez przekonania. Nie warto jest w kółko coś rozpamiętywać, trzeba iść do przodu. Każdy popełnia błędy, ale nie każdy potrafi wyciągnąć z nich wnioski i nie popełniać na drugi raz tych samych.

Gość sweetMe..
tak tak ja wiem ze chodziło ze dobrze ze szybko to skonczylam- ale jednak nie powinnam tego w ogole zaczynać.. masz racje dziekuje .. i rzeczywiście nauczyłam sie bardzo dużo z tego i już teraz nawet inaczej myslę- ja wiem mam dopiero 18 lat, o życiu możecie powiedzieć ze nic nie wiem, ale jednak umiem wyciągać wnioski, i po tym zrobiłam sie może i jakaś silniejsza, i juz wiem ze nie można podporządkowywać wszystkiego chłopakowi bo prędziej czy poźniej wychodzi jacy sa hm nie w porządku( nie zawsze- ale bardzo często)- i troche po tym inaczej myslę i juz będe uważac zebym się juz tak podle nie czuła .. następnym razem.. bardzo Wam dziękuje :)

Gość ciekawski..
po to upadamy aby się podnieść...

Gość sweetMe..
dookładnie ;) ja upadłam ale chyba na głowe ... :) a ten pocałunek to byl koszmar ja po tym chyba głownie nie moge do siebie dojśc aj i że ja pozwoliłam na too ... heh musze zapomniec o tym i bedzie dobrze...

Gość ciekawski..
wiesz, mogło być gorzej:) naprawdę:) nie martw się tym:)

Gość sweetMe..
hehe wiem że mogło byc gorzej :) dzięki za zrozumienie :) ;**

Gość ciekawski..
zatem opuść już kurtynę przeszłości na to:)

Gość sweetMe..
aa ciekawy spać mnie wyganiałeś hehe :) jakbym Ciebie posłuchała poszłabym spac z poczuciem ze jestem bardzo głupia.. a teraz mam troche mniej tego poczucia:)

Gość ciekawski..
przeprosiłem już za to prawda:)?

Gość sweetMe..
oj przepraszam... --> ciekawski :) nie ciekawy... chociaz podobne znaczenie ... ;) dobrze.. juz opuszczam kurtyne przeszłości na to.. i ide dalej mądrzejsza:).. mam nadzieję:)

Gość ciekawski..
jeszcze nie raz tak będzie:)

Gość sweetMe..
no naisałes zebym sie nie złoscila :) to tak jak przeprosiny- ale ja nie potrzebuje przeprosin ;D bo nie ma za co przepraszac:) ja jedynie mogę Tobie dziękowac :)

Gość sweetMe..
wie że nieraz.. ale pewnie będe mniej przeżywała następnym razem .. ale i tak będe uważac :) jednak temu palantowi coś zawdzięczam ;)

Gość ciekawski..
fajna jesteś:)

Gość sweetMe..
hehe :)nie Ty jestes fajniejszy:) ;)

Gość ciekawski..
nie:) ja jestem stary zgred:)