Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal1968

Interesująca propozycja Poznań

Polecane posty

Gość była żona ja Cię chętnie wezmę
zawsze chciałem przelecieć kobietę w ciąży, ale zaawansowanej, więc jak już będziesz w trzecim trymestrze to podbij ten topik i się umówimy :classic_cool:🖐️

Gość byla zona piźdisko byś umyła

To jak będzie z tym seksem w 7 - 8 miesiącu? Reflektujesz? :classic_cool:

Gość miss dawnego lata
a ja uważam że michał powinien pokazać zdjęcie, bo jak jedna naiwna dziewczyna pojedzie setki km do poznania a na dworcu okaże się czeka na nią jakiś obleśny stary dziad to potem może żałować że niepotrzebnie przyjechała.. sorry michał ale kota w worku mało która kupi, a zwłaszcza jak twierdzisz szukasz inteligentnej:O

a ten co mnie chętnie weźmie to nie ma innych wymagań, tylko ten brzuch? Aż dziwne po przeczytaniu głównego wątku tego tematu

No wiadomo, że musisz w miarę fajnie wyglądać, ale jak dla mnie to oznacza tyle, że jeśli przed ciążą miałaś niezłą figurę, to i teraz będzie OK. Twarz jest mniej ważna, bo zazwyczaj jak dziewczyna ma ładną figurę to twarz też, a nawet jeśli nie, to zawsze można użyć flagi lub gazety :classic_cool:

Gość upencja bo dobre temate

Gość lampka polnocna1
poza dwoma malymi "ale" pasuje jak ulal... szykuj ten transfer do poznania bo lepszej nie znajdziesz:)

Gość michal1968
Ona, Martyna dziękuję wam za maile. odezwę się

Gość michal1968
nooo nareszcie bedzie ruchanko wyuzdane,jakie naiwne baby

U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA ZNAJOMA POJECHLA DO Poznania, TEZ FACET FAJNIE PISAL A CO JA SPOTKALO::::::::: gwalcili ja w hotelu w 3 facetow, dali proszki do drinka ,nawet policji nie zglosila bo je byl wstyd, dobrze ze sobie kredytowy bilet wykupila do bydgoszczy, bo jej kase nawet zabrali....moze to byc naprawde mina , skad wiecie czy to nie ta szajka!!!!!::::::::::::::::::::::::::::POMYSL ZANIM SPOTKASZ KOGOS Z NETA!!!