Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal1968

Interesująca propozycja Poznań

Polecane posty

Gość michal1968

Interesująca propozycja mało absorbującego zajęcia dla młodej kobiety w Poznaniu. 1. Jestem dojrzałym, sprawnym, wykształconym, materialnie niezależnym mężczyzną. 2. Poszukuję partnerki do stałego układu towarzyskiego. 3. Na układ składa się: wzajemna sympatia, seks, stała pomoc materialna dla partnerki. 4. Oferowana stała pomoc materialna dla partnerki powinna być docelowo w rozmiarze pozwalającym na dostatnie utrzymanie w Poznaniu. Ponadto dofinansowanie zdobywania wykształcenia oraz okolicznościowe upominki, a w dalszej kolejności trwałe inwestycje. 5. Partnerka powinna być młodą, inteligentną, ładną, zgrabną, o miłej i subtelnej buzi, sympatyczną i psychicznie ciepłą kobietą. Skłonność fizyczna do innych kobiet preferowana. Stan cywilny partnerki tylko i wyłącznie wolny. Kandydatki namawiam do krytycznej samooceny swojego wyglądu przed lustrem, wszystko widać, nic się nie ukryje gdy ja będę ogłądał. 6. Poszukuję kobiety, z którą będę chciał i mógł zaprzyjaźnić się. Celem nie jest zimna relacja typu "usługa za pieniądze". Przyjaciele powinni rozumieć się i pomagać sobie, więc ja będę pomagał, także materialnie. 7. Mój czas jest zawsze dokładnie rozplanowany. Będę oczekiwał zdolności przystosowania się do mojego rozkładu jazdy. Na codzień nie będę miał zbyt wiele czasu dla mojej partnerki (z góry żałuję). Realnie będę chciał spotykać się średnio 1-2 razy w tygodniu na kilka godzin po południu. Oczywiście na wspólnych wyjazdach będziemy mieli więcej czasu dla siebie. 8. W tym tańcu to ja będę prowadzącym. Adaptacja do moich potrzeb i pomysłów będzie niezbędna. Nie mam jednak upodobania do szczególnych skrajności, a szczegółowe zasady mogą być dyskutowane i uzgadniane. 9. Szukam układu stałego, być może na kilka lat. Oczywiście na początku musi być okres wstępny, zapoznawczy. 10. Rezyduję w Poznaniu. Nie będę dojeżdżał do partnerki na drugi koniec Polski lub świata. Mogę pomóc w transferze partnerki do Poznania, ale wcześniej powinienem uznać, że jak raz ta osoba może być moją partnerką. Poznanie wymaga dojazdów do Warszawy i to niejednokrotnie. Z doświadczenia wiem, że przygotowanie takiej przeprowadzki wymaga sporego wysiłku od obu stron, więc kandydatka już zamieszkała w Poznaniu jest dogodniejszym wariantem. Nie podejmę poważnej decyzji w ciemno lub półciemno. 11. Mam już żonę i dzieci, nie szukam zamiany. 12. Nie szukam dziewczyny "na godziny", czy "profesjonalistki", także byłej. 13. Ogłoszenie adresowane jest tylko i wyłącznie do kobiet pełnoletnich. Preferowany przedział wieku: od 18-u do 26-u lat, w tym dolna granica wieku jest ścisła, a górna elastyczna, kobiety są przecież różne. 14. Oferuję układ i stałe dochody, a nie formalne zatrudnienie. O pracy etatowej można ewentualnie porozmawiać w dalszej przyszłości. 15. Podane w tym ogłoszeniu informacje należy rozumieć dosłownie. Nie ma tu drugiego dna, ukrytych myśli lub planów, fantastyki, czy obietnic bez pokrycia. Nie piszę o sobie wiele, ale wszystko co piszę jest prawdą. Na pytania o uściślenia chętnie odpowiem, ale proszę unikać pytań wynikających z niedokładnej lektury ogłoszenia. 16. Zainteresowane proszę o zgłoszenia z krótką charakterystyką (ale nie chodzi tylko o wymiary – interesuje mnie też osobowość, wykształcenie, doświadczenia życiowe, stan cywilny, zobowiązania) i z fotografiami. Tekst w rodzaju C.V. wzbogaconego fotografiami, to także dobry pomysł. Powtórzę: stanowczo nie chodzę na spotkania zapoznawcze bez wstępnego obejrzenia fotografii kandydatki. Ja nie wysyłam fotografii w zamian. 17. Podsumuję teraz cechy idealnej kandydatki. Im więcej cech kandydatki nie pasuje do ideału, tym trudniej nam będzie porozumieć się, chociaż mam świadomość, że być może pełny ideał nie istnieje. Idealna kandydatka: zgrabna i szczupła sylwetka; ładna, miła, subtelna i inteligentna buzia; umysł wyposażony w inteligencję; kulturalna; rzeczowe podejście do świata; spokojna, zrównoważona i niehisteryczna; zorganizowana; słowna; ciekawa świata; sprawna fizycznie; dyspozycyjna; wolna; wiek 18-26 lat; bez "profesjonalnych" doświadczeń; zamieszkała w Poznaniu. Takiej idealnej, lub zbliżonej do ideału kobiecie jestem gotów dać wiele, otoczyć ją swoją opieką i ciepłem. Kontakt: Michal1968@vp.pl

Gość michal1968
Czytaj uważnie

Gość michal1968
Po chwili namysłu zdecydowałem, że mogą być też panowie. Koniecznie z brzuszkiem. Preferowani wojenni kombatanci o przyjemnej aparycji.

Wrocławianko--> dziękuje Ci dobra kobieto :)🌼 Czy nie mozna bylo tak odrazu napisać ?! Krótko i na temat ;) A zapytaj go czy dojeżdzają ? ;)

Gość dla mnie jesteś za stary
do tego pewnie jeszcze nieatrakcyjny:O

Gość do tego tam z 68
a po co Ci laska jak masz żonę?

Gość JELEN Z POZNANIA
stresc za duzo do czytania, ciekawe czy zone tak wybierales, co chcesz sie dowartosciowac ladna kochanka bo twoj pasztet w domu dzieci bawi ,cioo zgadlam polecam ci dziwkke z agencji tam mozesz sobie wybrac, nie mysl nawet ze jaks cnotka ci sie zglosi,,,,,, a zreszta my kobiety szukamy takiego jelenia jak ty!!!!!:P

Wybacz Manius, ja Cie znam tylko z widzenia :D Możesz być lepszy niż niejedna Poznanianka ! Twój urok zapewne POWALI chętnego Michasia :D

Gość do tego tam z 68
mnie nie dałbyś rady utrzymać, bo mam wygórowane potrzeby egzystencjalne

Gość titate
Ty musisz dojeżdzac, on sie nie rusza ;D

Gość przecież on ma
cztery dychy na karku a interesuje go osiemnastolatka. Co za łoś :D Stary satyr :D

Gość jak się prezentujesz
jaka kwotą jeteś gotów wspierac potencjalna kandydatke?

Gość pewnie szpetny w dodatku
bo nie pisze o wyglądzie i nie chce pokazać foto:O

Gość DO POZNANIA JUZ LECE
DZIADEK JEST NA KRUS-IE I MA WYMAGANIA ; JAK CO to potem prace laska dostanie sezonowa na kombajnie bez klimy:P co za losie sie tu oglaszaja, ciekawe czy jego zona wie jakiego zboka za meza se wziela:-)))

Gość titate
oO pytanie dobre !

Gość pewnie szpetny w dodatku
ciekawe o czym z taka osiemnastka bedzie rozmawiał, o reumatyzmie:D?

Gość pan z Poznania zbok
dla mnie to pachnie kaziroctwem jak juz facet po40 roku zycia szuka 18-nastolatki fujjjj co za zbok z wlasna corka barubaru...stuknij sie facet w glowe ale deska:P