Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal1968

Interesująca propozycja Poznań

Polecane posty

Gość michal1968
cicho cholota ,ja lubie malolatki takie jak moje corki, maja ladne cycki i pupsko,a co corka to nie kobieta , szukam corki na wychowanie takie mam wymaganie:-)))

Gość pierdolisz wrocławianko jak
potłuczona, pedofilia w przypadku 18 letniej panny?

Ale wiesz, pomarańczko, jeśli spełniasz warunek 18 lat i jesteś chętna to wal jak w dym, tu nikt ci wyrzutów robic nie będzie :D

ojj jaka szkoda nie jest to oferta dla mnie za stara jestem,a ten pan ma dla mnie za duzo lat,noo szkoda szukam dalej:P

Gość panna z mokrą nogą
Ojoj. Też jestem za stara. No i pan zdecydowanie za stary. To już wiek ramolasty. Mam mu smarować bolące stawy maściami???

Gość wacek z kotlowni
dobra dobra ile placisz palancie?

Synek, widzę, że nawet ironii nie chwytasz. Zajmij się swoim frustrującym zajęciem i daj spokój z tymi złośliwościami

Gość michal1968
KOBIETY NIE PISAC ; WYSTARCZY MI MOJA RENIA RACZKOWSKA;

Wzięłam się i przeczytałam całość. Urzekł mnie ten poetycki język. Szczególnie transfer partnerki do Poznania :D

Gość panna z mokrą nogą
To nie synek pisał;) To postawny, kulturalny czterdziestolatek, któremu elokwencji wystarczyło na sprządzenie oferty i wypunktowanie wymagań :D Najbardziej ujął mnie za serce tekstem o lustrze i samokrytyce. Urocze i inspirujące. Polecam amantowi zakup lustra :)

naprawde propozycja bardzo rokujaca , tylko ile masz do stracenia dla tej kobiety,za malo napisales w swej ofercie..jakie koszty jestes w stanie poniesc??? W PL.ZL.oczywiscie

Gość to mnie rozwaliło ...
"12. Nie szukam dziewczyny "na godziny", czy "profesjonalistki", także byłej." - przecież TYLKO DZIFFKA weźmie kasę za seks! :D Ludzie są jednak nieźli, szuka dziffki, ale nie chce dziffki :D

Gość wymagania jak do NASA
widzę, że teraz to już trzeba być nie byle kim, żeby móc być kurrwiszczem :D

Gość miss dawnego lata
szukasz kochanki za kase:O spełniam wszystkie wymagania ale i tak nie sprostam takim oczekiwaniom:O.. po za tym powinieneś też opisać jak wyglądasz, bo lecą na mnie różni 40latkowie - jedni wyglądają jak przysłowiowe stare dziady

o sorry, dokonałam na chwilę transferu swojej osoby do łazienki w celu umycia włosów. Przy okazji zweryfikowałam swój wizerunek w lustrze i okazało się, że odpadam z tej konkurencji, bo widać już moją ciążę :D Myślałam, że wiek da się jakoś ukryć, ale brzuch to już nie