Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka011

Jestem z facetem o 15lat starszym

Polecane posty

Energiczna Trzydziestolatko hymm faktycznie masz racje ludzie powinni potrafic dogadywac sie na roznych plaszczyznach i u nas tak wlasnie jest odkad go poznalam wydoroslalam inaczej patrze na swiat i problmy swoie czy innych wiadomo jest we mnie cos z nastolatki to nie ulega watpliwosci jednak ogromnie staram sie byc osobą z ktora on moze porozmawiac o wszystkim i ktora go zrozumie jak narazie chyba mi sie to udaje :)

kochanie i zauroczenie, to jedna sprawa, druga sprawa to codzienność, duża różnica wieku, jego znajomi są dla ciebie za starzy, twoi dla niego zasmarkaci. Życie to nie tylko łóżko i seks, ale także trzeba gdzieś pójść , pogadać, to takżw musisz wziąść pod uwagę. Przypomnę Mj jak miłość, związek jednej z bohaterek z ojcem byłego chłopaka. On interesował się operą, ona rytmami bardziej przyswajalnymi, on miał swoje nawyki , a ona chciała fruwać po świecie. Życzę szczęścia, ale myślę, że jak nie włożycie dużo serca w związek , to może być trudny.

Gość reniaaaaaaaaaaa
18 lat jesteś jeszcze zbyt młoda,żeby stwierdzić ,że to miłość twojego życia.Co innego jak ktoś napisał 30 latka i 45 latek.

znam go od ponad 2lat jako para jestesmy ze soba od 1.5 roku. Dziecko nie było planowane ale wcale nie zalujemy ze ma sie pojawic na tym swiecie

No a 16 z 31-latkiem to dla mnie niestety już nie jest zdrowy układ. Jeśli jednak nie ma obciążeń z przeszłości, jakąś tam szansę macie. Może się jednak kiedyś okazać, że przerosłaś swego partnera... Jak zareagowali Twoi rodzice na nowinę, jesli mogę spytać?

Miyuki jak mu powiedziała ze jestem w ciazy był bardzo szczesliwy zabral mnie do kina na kolacje a teraz rozpieszcza mnie jak małe dziecko :)

Duszyczko szczescia Wam zycze......jesli sie kochacie to bariera wiekowa nie jest żadnym problemem.....

nie ma obciazen z przeszłości tak masz racje to faktycznie nie moglo wygladac zbyt normalnie jednak jakos przetrwalismy. Rodzice hmm na poczatku było ciezko nie mieli zaufania do niego mowili ze jest za stary ze zrobi mi dziecko i zostawi mnie jednak nic takiego nie nastapilo i w koncu i rodzice zmienili o nim zdanie

młodziutka jesteś i to błąd, macierzyństwo w takim wieku. Znam z widzenia dziewczyny, mamy w takim młodziutkim, raczej złe jak osy, bo inne sobie fruwają, a one przywiązane do pieluch. Trzeba było coś w tym życiu przeżyć, a ty co , młoda mamunia????

ja Ci tez Duszyczko zycze jak najlepiej, nie zwracaj uwagi na niepochlebne komentarze sama jestem w podobnej sytuacji, tez mam 18 lat i tez mam faceta 18 lat starszego.Ale w ciaazy nie jestem. Jeszcze za wczesnie.

to juz pewnie bede miała drugie dziecko :) i z używania życia nici :) jedyne czeho jeszcze w zyciu pragne to by udal mi sie zaczac i skonczyc studia..

sorki za literowki ale troche sie spiesze. Tak ojciec bedzie sie zajmowal dzieckiem jak urodze bierze urlop macierzynski bo ja musze nadal sie uczyc :) i napisac mature w tym roku szkolnym

tak ale po trzydzieście to już nie ten urok młodości, a jeszcze do tego bagaż przeżyć, jeśli dziewczyna spełnia się w byciu mamą, to życzę szcześcia.

ech tez bym chciala dzidziusia, no ale nie moge jeszcze;/ do pracy, na studia trzeba najpierw isc, Ty juz wiesz jaka plec bedzie??

Energiczna Trzydziestolatko jeszcze długo bedziesz promieniowac blaskiem młodości w koncu zycie nie konczy sie po 30

Duszyczko powiedz mi jaki stosunek do waszego zwiazku maja Twoi i jego rodzice?

ech tez bym chciala chlopca:) tez zostaje przy tym topicu, ciesze sie, ze sa takie zwiazki:) nie jestem sama