Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka011

Jestem z facetem o 15lat starszym

Polecane posty

Boppy o stosunku moich rodzicow juz pisałam :) a jego mama rowniez nie ma nic przeciwko naszemu zwiazkowi :) JEDNAK WIEM ZE MARZY JEJ SIE KTO INNY ZA SYNOWA ALE TERAZ TO JUZ ZA POZNO BO SLUB NASZ MA SIE ODBYC ZA 15 DNI

Kciukiem ja na poczatku tez myslalam ze tylko ja jestem w takim zwiazku a jednak okazuje sie ze wiele jest takich par. A ty jak długo jestes ze swoim partnerem jesli mozna spytać????

No to fajnie,jeszcze raz zycze wszystkiego naj naj......a teściową sie nie przejmuj.....za nią za mąż nie wychodzisz........wazne żeby miedzy Wami się układało a cała reszta sie nie liczy 🖐️

4 lata juz jestesmy razem:) mialam 15 jak go poznalam. we wrzesniu beda 3 lata jak ze soba mieszkamy;) i ie wymienilabym go nigdy na mlodszy model:)

to rodzice pozwolili ci w wieku 16 lat zamieszkac ze swoim wybrankiem??? u mnie nie było tak łatwo za dwa tygodnie slub i dopiero wtedy bede mogla z nim zamieszkac hehhe

Boppy swieta racja nie wychodze za tesciowa tylko za jej kochanego synka hehhe tak najwazniejsze by wszystko miedzy nami było w jak najlepszym porzadku :)

no nie bylo problemu raczej z tym. a mysmy byli i jestesmy tak zakochani , ze nawet kiedys przed szkola do nego chodzilam buziaka dac ale i tak bylo za malo. musielismy byc ze soba 24h:) i tak do dzis jest:)

Tak Kciukiem ja tez znam to uczucie... Za swoim Rafałkiem skoczyłabym w ogień :) zreszta on za mna tez przynajmniej taka mam nadzieje

zobaczysz dopiero jakie beda jaja jak zamieszkacie razem;) haa jak sobie przyppomne ile talerzy psozlo, dyskow, klawiatur, ja pierdziele, oboje jestesmy uparci jak osly wiec byly takie klotnie, ze hej, ale jake godzenie bylo przyjemne... do dzis nie mozemy sie ze wszystkim zgodzic i nadal nieraz cus poleci, ale ten asze wojny domowe;)

no to chociaz tyle;) mysmy kieys sobie kapke ustepowali, ale pozniej kazde walczyc zaczelo:p jakos lubilismy te nasze klotnie:) do dzis lubimy, ale poczatki sa ciezkie, moje balaganiarstwo, jego plyty wszedzie, srubki, dyski porozwalane po calym pokoju(bo komputerowcem jest) echh aale na nic bym tgo nie wymienila, spodobalo mi sie samodzielniejsze zycie, bez rodzicow:)

tak mojego Rafałka też wkurza moje bałaganiarstwo choć jeszcze nie mieszkamy ze sobą... on za to jest panem porządnickim... no ale czego tu sie spodziewać po wojskowym...:)

cos teat zanika a jest jednym z lepszych na moi teacie na nie jechali a tu tacy nie zagladali:) Duszyczko zagladasz tu ?? jestes?? dawaj znac jak z maluszkiem, co tam u Was:)

cos teat zanika a jest jednym z lepszych na moi teacie na nie jechali a tu tacy nie zagladali:) Duszyczko zagladasz tu ?? jestes?? dawaj znac jak z maluszkiem, co tam u Was:)

Gość zakochana w starszym facecie
Ja juz tej młodzieży nie rozumiem w ogóle

Gość zakochana w starszym facecie
Ja też poznałam starszego mężczyznę o 15 lat z tym że ja mam już 30 prawie na karku facet ma moją dusze że tak ujmę słuchając jego mam wrażenie ze to ja gadam mówi moimi słowami nie wiem co z tego będzie bo złe kilometry dzielą nas ale na razie piszemy dzwonimy jest poprostu cudowny. Wiek nie ma znaczenia według mnie żadnego ale niestety 18 latki nie zawsze wiedzą czego chca od życia a poza tym życie to pasmo kompromisów człowiek to nie jest jak wtyczka gniazdka ze jak nie pasuje to się wyciąga kabelek myśle ze te 18 z czasem szukają rówieśników starszy facet ma dla nich wymagania kórym one nie potrafia sprostać......BYTE

Gość nidsosd
pewnie tylko do pieprzenia jestes potrzebna ..

Gość bobiku
Facet 33 lata i leci na 18. wiadomo młode ciałko pewnie przed Tobą miał już parę takich głupiutkich dupeczek przed Tobą. jak będziesz zbyt dojrzała to po prostu weźmie kolejną 18nastkę.

JEST OK; DO CZASU T; ty bedziesz mial 40 a on 55 duza roznica ciuekawe jak z waszym gustem bedzie on muzyka cicha ty glosna ty meble modne on wygodny stary fotel taty:-P ALE CO SA I TAKIE PARY ;zawsze stryszy facet jest bardziej rafinowyny bedzie cie wykorzystywal we wszystkim podaj to bo ty mlodsza ,zrob to bo ty mlodzs idz tam bo ty mlodsza ,itd,,, a on strszy pan u mlodej pielengniarki....

a i z czasem zaczniesz sie go brzydzic , strych jajek ,sorry taka prawda za 15 lat bycia razem przyjdzie ta chwila, jak wytrzymasz ty tak dlugo ze strym facetem zgreda