Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale nadal po co narzekasz na tych co wyjechali do Holandii, skoro sam ostatnie naście lat opowiadałeś że nie wiesz co to Polska bo siedzisz w Jukonie? Gdzie narzekam bo znowu sobie coś uroiłeś paranoiku i będziesz tym żył przez dekadę jak nie dłużej. 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Do Jukonu A nawet do Koniakowa jak chcesz przygłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Get Out napisał: Lojalność jest fantastyczna , bo nie trzeba uważać na każdym kroku więc jak najbardziej pielęgnować, a zwłaszcza że w tych czasach ciężko o ludzi w ludziach. Tak jest. Ludzie zatracają ludzkie cechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mylioner z dudziarskiej 0 Napisano 7 godzin temu gdzie przemek srawik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Jak myślisz kto to jest, jeżeli mówisz że to facet? AO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: AO Agent oralny? Był ktoś taki. Edytowano 7 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Jak myślisz kto to jest, jeżeli mówisz że to facet? Blue Gray, Eve, Agent. Wylosuj z Krzyśka trafień dowolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Tak jest. Ludzie zatracają ludzkie cechy. A najbardziej ich odpala jak widzą że ktoś z kimś się dogaduje bez kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Agent oralny? Ale i tak długo się kamuflował zbok terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: A najbardziej ich odpala jak widzą że ktoś z kimś się dogaduje bez kłótni Tu na forum to tak, mówię akurat o realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Fifofa napisał: Nie wiem robota co chceta. Ogólnie to sama piszesz sztucznie , kwiatki w maju będą rosły raz spadnie deszczyk i listopad przyjdzie Każdy działa jak uważa. Nie uważasz? Z takim nastawienieniem, które prezentujesz niewiele zdziałasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Gdzie narzekam bo znowu sobie coś uroiłeś paranoiku i będziesz tym żył przez dekadę jak nie dłużej. A nawet do Koniakowa jak chcesz przygłupie. No przed chwilą pisałeś że wszyscy wyjechali do Holandii i tylko tacy zacięci jak ty zostali. Wiem, że gadam z de.bi.lem zmyslającym życie w Kanadzie, ale aż tak bardzo nie kumasz jak się sam zaorałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, _Gretta napisał: Po ile są jagody? Około pięć dych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Nie wiem robota co chceta. Ogólnie to sama piszesz sztucznie , kwiatki w maju będą rosły raz spadnie deszczyk i listopad przyjdzie Ogólnie Jackowski mówi 2026 będzie 3 wojna światowa inni też to samo mówią kwiatki gatki sratki a głupiemu radość nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ale i tak długo się kamuflował zbok terenowy Ale miałeś z kimś kosę, taki awatar był faceta z wąsem. Matuzalen czy coś, jeszcze mnie tu nie było Wygoglowałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Get Out napisał: Cała populacja to tylko ludzie i nie ma ideałów jak na reklamach więc postawa "silence" jest na miejscu. W zależności od okoliczności. Jak komu wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No przed chwilą pisałeś że wszyscy wyjechali do Holandii i tylko tacy zacięci jak ty zostali. Wiem, że gadam z de.bi.lem zmyslającym życie w Kanadzie, ale aż tak bardzo nie kumasz jak się sam zaorałeś? Nie pisałem że wszyscy przygłupie i nie łapiesz ironia, a to już nie mój problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Ale miałeś z kimś kosę, taki awatar był faceta z wąsem. Matuzalen czy coś, jeszcze mnie tu nie było Wygoglowałam. Nie twoje czasy i nie ma co wnikać bo nic cię z tymi historiami nie łączy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Jasność w Mroku napisał: Wstydzę się porażki,bo w takiej kategorii widzę swój rozwód. Wstydzę się tego, że będę musiała przyznać jakie gówniane jest moje małżeństwo i moje życie. Przyznać przed kim? Nie jest lepiej uciąć koszty, podsumować straty i zamknąć projekt? Wygląda jakbyś ładowała się w utopione koszty. O ile rozumiem to Twoje małżeństwo już jest gówniane. Jak podpiszesz papiery, że jest gówniane to bardziej gówniane nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 37 Napisano 7 godzin temu Podaj swój dawny nik, autorko. Ręczę Ci, że więcej niż 3 osoby i tak Cię nie będą kojarzyć. XD A co mi przychodzi do głowy- Jennifer? Ike? Hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Około pięć dych. W kaufland po przeliczeniu za ok 30 dkg też tyle. Z rana nie bywam ostatnio na rynku gdzie sprzedają handlujący, mają świeże.Pewnie podobna cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Sev napisał: Każdy działa jak uważa. Nie uważasz? Z takim nastawienieniem, które prezentujesz niewiele zdziałasz. Nie wiele na pewno tutaj prędzej bomba spadnie 2026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mylioner z dudziarskiej 0 Napisano 7 godzin temu ja nie pracuję a mam miliony wy głupie pizzdy i mi zazdrościcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Nie twoje czasy i nie ma co wnikać bo nic cię z tymi historiami nie łączy. Tak, masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Ale miałeś z kimś kosę, taki awatar był faceta z wąsem. Matuzalen czy coś, jeszcze mnie tu nie było Wygoglowałam. Tak ale przygłup AOralny tak go bronił że go zajechał i do tej pory pewnie nie załapał, a żal ma do mnie o to że jego przyjaciel został zgnojony maksymalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie pisałem że wszyscy przygłupie i niapiesz ironia, a to już nie mój problem. Nie napisałeś że wszyscy wyjechali. Pardon. Napisałeś że tylko niedobitki zostały. Takie jak ty, siedzący ostatnie naście lat w Kanadzie co za dekiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Ogólnie Jackowski mówi 2026 będzie 3 wojna światowa inni też to samo mówią kwiatki gatki sratki a głupiemu radość nic nie da On już wiele przepowiadał i nie sprawdziło się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie napisałeś że wszyscy wyjechali. Pardon. Napisałeś że tylko niedobitki zostały. Takie jak ty, siedzący ostatnie naście lat w Kanadzie co za dekiel Ile można kręcić bata jak sraki już nie ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: W kaufland po przeliczeniu za ok 30 dkg też tyle. Z rana nie bywam ostatnio na rynku gdzie sprzedają handlujący, mają świeże.Pewnie podobna cena. Za litr takie ładniejsze ,a jak im nie schodzi to za pół tej ceny można kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie napisałeś że wszyscy wyjechali. Pardon. Napisałeś że tylko niedobitki zostały. Takie jak ty, siedzący ostatnie naście lat w Kanadzie co za dekiel Co się śmiejesz? Uważasz, że zna historię Matu i wie kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: On już wiele przepowiadał i nie sprawdziło się. Jackowski to drugi Kaszpirowski. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach