Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

nie wiem co mam sobie myslec, gdy..

Polecane posty

Chodzi o to, że mam chłopaka od 2 mies,kocham go i wg jego zapewnien on mnie też.Mam 18lat i jestem dziewicą, z czego jestem akurat dumna.Jestem też dość nieśmiała, więc muszę nabrać sporego zaufania do chłopaka zanim pozwole mu się dotykać.Ostatnio kiedy widze się z nim w domu to kiedy tylko jestesmy sami on rzuca mnie okrakiem na lozko, niby dla zartu, chociaz czasem to agresywnie wyglada, nie mowi przy tym slowa i zaczyna mnie calowac dotykajac mocno moj brzuch uda piersi jest dosc nachalny,nie reaguje kiedy mowie, ze sprawia mi ból lub po prostu nie wiem do czego zmierza, po czym oburza sie i pyta czemu mu nie ufam...ja po prostu poprzez dotyk chce czuc, ze jestem kochana a nie tylko pożądana..chłopaki jak to z Wami jest,

wiesz... on powinien brać pod uwagę to, że jesteś jeszcze dziewicą i demon seksu z ciebie nie jest :P powiedz mu, że chcesz zaczynać delikatnie, bo sama jesteś krucha i delikatna ;) jak tego nie uszanuje to zastanowiłabym się na twoim miejscu czy warto z nim być. ja np. lubię jak tak facet mnie bierze \"na chama\", ale oczywiście nie zawsze i to tylko żarty ;)

Gość jjaaaa
całując sprawia bol ? :D:D jestem chyba masochistka :d

myslisz ze to tylko brak doswiadczenia? ja ksiezniczka? ja nie sadze, zeby ktora z dziewczyn chciala miec since na udach i brzuchu ale to tlyko moje zdanie.On trenuje boks i moze jest troche niedelikatny, ale juz pokazywal nieraz, ze jednak potrafi a tu nagle zachowuje sie jakby mial przed soba worek treningowy.no zapewne mile jest odczucie, ze ma sie silnego faceta i na zarty to zapewne jest jarające, ale wszytsko ma swoje granice i bylam dosc zdezorientowana.Dzieki za te zyczliwe odpowiedzi.

myslisz ze to tylko brak doswiadczenia? ja ksiezniczka? ja nie sadze, zeby ktora z dziewczyn chciala miec since na udach i brzuchu ale to tlyko moje zdanie.On trenuje boks i moze jest troche niedelikatny, ale juz pokazywal nieraz, ze jednak potrafi a tu nagle zachowuje sie jakby mial przed soba worek treningowy.no zapewne mile jest odczucie, ze ma sie silnego faceta i na zarty to zapewne jest jarające, ale wszytsko ma swoje granice i bylam dosc zdezorientowana.Dzieki za te zyczliwe odpowiedzi.

Gość oja cie oja
:O

Gość jjaaaa
jak Cię leje to czemu Ty z nim jestes?

Gość wiesz co opowiem ci cos
nie mam 18 lat spalam kiedys z facetem i moze nawet nie odczulam podszas seksu ze az tak glatownie sie ze mna obchodzi...nastepnego dnia bylam cala w siniakach uda i wogole wygladam jak po gwalcie serio ...:O zeby tego bylo malo pozniej musiala zlozyc wizyte w gabinecie gin lekarz ktory mnie balal maial taka mine:o pytal mnie czy przydakiem nie bylo to wbrew mojej woli i powiedzilal ze chetnie uswiadomilby mojego chlopaka oczywiscie sie z nim rozstalam i poweiem ci ten typ tak ma lepiej go zostaw bo raczej sie nie zmieni:O i mysle ze rozmowa z nim nic nie da

zeby nie blylo...bo napisalam ze spalam kiedys z facetem to wtedy bym moj chlopak i spotykalm sie z nim jakis czas...bo zaraz mnie tu zlinczuja...

a teraz mam super mezczyzne :) jest taki kochany i delikatny:)

Gość tak to wlasnie jest
jak sie trafi na zwierzaka:P

Gość jjaaaa
no tak milosc wszystko wybaczy:/ nawet since i bol :)

Gość tak to wlasnie jest
slabo to widze dlaczego....pozniej pozostana ci w pamieci te chwile i jeszcze zaczniesz miec opory :O uwierz mi zastanw sie dobrze czy warto ...ja pozniej mialam problem z sparwami lozkowymi ,ale poznalam kogos wyjatkowego i jest super:) a ty tu piszesz ze jestes dziewica wiec jak tym pierwszy raz bedzie okrpny i zapanie ci to w pamiec....a wlasnie u ciebie tak to wyglada