Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barry Sailor

Sponsoring - partnerka na wesele

Polecane posty

Gość Barry Sailor

Jak w temacie szukam dziewczyny, z którą mógłbym pójść na wesele w pażdzierniku. Chodzi o jeden dzień, woj. dolnośląskie. Mam 28 lat, jestem kawalerem, wyglądam normalnie, nie chce stałej dziewczyny a na wesele akurat nie mam z kim iść. Nie chodzi o żadne seksualne wariacje, zwykłe towarzyszenie, tańce, itp. standardowe czynności weselne . Ew. kandydatki proszę o kontakt mailowy w celu uzgodnienia stawki i szczegółów. Mile widzane zdjęcia podlądowe . Pozrawiam - Barry. Temat umieściłem także w dziale erotycznym i to był błąd więc ponawiam tutaj i powatrzam - nie chodzi mi o seks!

Gość a ile oferujesz
jestem atrakcyjna, kontaktowa, dobrze tańczę :)

Gość sally taylor
a jak wygladasz?

Gość Barry Sailor
Normalnie, przystępnie, jak człowiek. Brunet 178 cm wzrostu, rzeźba ładna, bo trenowana od lat:).

Gość affcik99
A juz myslalam ze to powazna oferta bo byłam zainteresowana hehe a jakie miasto ??? ja jestem z Jeleniej Góry, a Ty? ile masz lat w ogóle chłopcze?

Gość moon moon
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Przecież jasno napisał ze ma 28 lat. I napisał to w formie cyfr wiec gdzie problem:O

Gość moon moon
W sumie szkoda, że tak daleko... Ja też idę na wesele i nie mam z kim. Moglibyśmy się jakoś dogadać:) Tylko cholerne 500km:(

Gość affcik99
aha no nie zauwazylam