Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

bardzo prosze o polecenie odzywki lub maseczki wzmacniajacej wlosy-olejek rycyno

Polecane posty

wy i nafta to nie dla mnie bo bardzo po tym swedzi mnie skora i nie moge ich stosowac.wypadaja mi wlosy,sa zniszczone glownie od prostownicy i chce kupic jakas odzywke lub maseczke ktora je wzmocni

Gość dosiaa17
polecam jedwab do wlosow..oraz jakies odrzywki Gliss Kura:)jak dla mnie sa najlepsze takie bez spukiwania....ale do splukiwania tez mam...aa jesli chodzi o prostowanie..to tez mialam bardzo zniszczone wlosy....koncowki wrecz spalone...aaa te produkty po dluzszym, stosowaniu naprade pomogly mi i to bardzooo....niepropstuje wlokow juz jakis ponar rok...mam lsniace i zdrowe wloski:)dla mnie nie ma lepszych odztwek i wogole szamponow niz z gliss kura:D

Gość sibi
neem,olej kokosowy i eclipta-typowe odżywki o naturalnym składzie i działaniu,noi wyciąg z rzepy oraz pokrzywa

Gość no jestem
kallos chyba taka mleczna polecali gdzies

Gość nie tylko nie jedwab
nie używaj regularnie jedwabiu!! Raz na jakiś czas ok ,nie regularnie nawet jeśli bedzie ci sie wydawało ze włosy są po nim super.On daje tylko złudzenie zdrowych wlosow ,przestaniesz stosowac i zobaczysz co ci z nimi zrobił

Gość asdadd
mi strasznie ale to strasznie wypadaja wlosy od kiedy biore tabletki anty....masakara...macie jakies sprawdzone sposoby????