Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

mam doła kto pogada?

Polecane posty

"niektóre są odrobine chamskie i agresywne" ale przynajmniej gdzieś je zapisz, na wypadek gdybyśmy chciały kiedyś z nich skorzystać wiesz jak jest, nigdy nie wiadomo, kiedy się przyda :D

ech czytac sie nie chce juz o tych waszych dolach..tylko marudzenie:P autorko wze sie za crema..bedziecie do siebie pasowac:P

:Oja nie mam doła,ja mam załamkę a wiec zaczynam uzalanie sie nad sobą --w pon.mój mąż stracił prace[wyleciał dyscyplinarnie)wiec gnida od razu do mnie przylazł i oznajmił ze nie bedzie płacić alimentów,bo nie ma dochodów.... a mojego adwokata nie ma do wtorku:O wczoraj natomiast o 2 w nocy z bukietem kwiatów prosił bym do Niego wróciła(a rozwód za 2 tyg.) w pracy szef zaproponował mi wyjazd do UK,bym mogła poprawić język i czegoś wiecej sie nauczyć...hm ale kontrakt z zagraniczną firmą jest na pół roku.....a co zrobie z dzieckiem?Przeciez nie dam go Ferdkowi. Syna ze soba nie moge wziąść do UK. Ma ktos gorzej?:O

Gość agrgopka
to daj jeszczce jakis przykład

Gość KamilGKS
niektore problemy sa naprawde ciekawe...szkoda ze je nie umiem nikomu doradzic...ja juz sie przyzwyczailem do dola:)

Dla każdego jego problem jest najważniejszy, nawet jeśli tym problemem jest np. \"złamany paznokieć\". Nie można komuś pomóc przedstawiając mu swój problem, tylko szukając rozwiązania jego sprawy. złośliwa w garsonce 30 - naprawdę współczuję. A nie można poprosić kogoś z rodziny, żeby w tym czasie zajął się dzieckiem? Np. mama, ciocia, babcia?

Gość CZUJĘ SIĘ Z TYM ŹLE
KamilGKS skąd jesteś?

agrgopka - ja na takiego smsa odpowiedziałabym. Napisałabym: przeprosić, to wypadałoby osobiście. Gdyby się zjawił, to w zależności od tego, jakim jest człowiekiem i jak zachowałby się postanowiłabym, co dalej.

Perła Powiedziałam szefowi ze teraz nie jestem w stanie jechać do UK,gdyż mam duzo niezamkniętych spraw osobistych. Szef powiedział ze druga szansa bedzie w grudniu,wiec wtedy spróbuje wyjechać. Doły kazdego z Nas dopadają,ale najważniejsze by sie nie poddawać:classic_cool:

Trzydziestko - doły dołami, a żyć trzeba dalej. Wydaje mi się, że jakoś sobie poradzisz.

Perła pewnie ze sobie poradze..jak zawsze. Jak mam problem to pare nocy nie spie tylko mysle i szukam rozwiązan...w ostatecznosci dzwonie do mojego przyjaciela,który mnie najpierw pociesza a potem....ustawia do pionu. Tak naprawe to teraz tylko martwie sie tylko alimentami,bo nie znam sie na tym.