Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe young care

Mamani!! Urodziłaś już??

Polecane posty

no zajebiscie kochana super :D:D:D:D to tak jakbym o swoim porodzie czytala, szkoda tylko niestety tych konsekwencji z macica i lekami to juz nie potrzebne ale pewnie szybko sie zagoi :P Gratulacje :) Ja tez chce miec juz dzidzie w domku ale niestety musze czekac do lutego chyba ocipieje do tego czasu :)

"zo za kolejność" a potem patrz wyżej na swoj post i sobie doczytaj :)

Przybywam wcale Ci się nie dziwie mnie się już tak ciąża dlużyła. A jak mały się urodził, mimo że w terminie, to okazało się , ze jest przenoszony....

Przybywam dostal 10 bo niby wszystko bylo ok tylko wód sie nalykał, ale zaczął sie łuszczyć i teraz caly obłazi i wygląda strasznie biednie. wiem, ze mu to zejdzie i nie będzie śladu ale szkoda mi go.

Gość dffdgf
sliczny synek:)

Gość no nie wierze
Mamani gratulacje.lubie Ciebie poczytac na zlazaca skore, ja smarowalam pare dni oliwa z oliwek po kapieli i do dzisiaj (9 m) nie luszczy sie

dziekuje wam dziewczyny my stosujemy "mega nawilżanie" kąpiel w oilatum plus oliwka, a poźniej smaruje malego kremem emolium. Po kąpaniu jest super a po chwili znów się łuszczy. ale lekarka mówila że to sie połuszczy i przestanie i jak bedę dobrze nawilżała to będzie ok i szybko przejdzie :)

Gość moja rada taka
rzeczywiscie sliczny bobas i podobny do mani

Gość bebe young care
Hey Mamani kochana :) Przeczytałam opis porodu-kurcze,opisałaś go niczym "stara wyjadaczka" ;) Super że tak szybko Ci to poszło!!!! :) Oglądam zdjecia,Kornelek jest taki śliczny,na 3 fotce z tatusiem poprostu boski!!! Pozdrawiam serdecznie całą Waszą czwórkę!! Miłej nocki!!

Gość bebe young care
a powiedz,jak Mania przyjęła braciszka??

Gość bebe young care
:)