Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe young care

Mamani!! Urodziłaś już??

Polecane posty

Gratulki Paulina🌻 Jednak chłopak! jaki duuuuzy !! niech sie zdrowo chowa a Mania bedzie najlepsza siostra na swiecie!

Gość hita
I ja też gratuluję Cieszę się, że wszystko poszło dobrze!

Gość Loli --ta
czy wy zescie ocipialy?????????????????????????????????Ale macie nasrane w glowach

Gość bebe young care
hey kochan!Kiedy pochwalisz się Kornelkiem?? :) Całuski!!!!!

Gość bebe young care
ooo widze ze juz wrzuciłaś foteczki :) Cudooooooooo :) 🌻

Gość bebe young care
ale z Niego kawał chłopa :D śliczniusi!!

No tak przeciez dla wrednych pomaranczowych zmijek(NIE WSZYSTKICH!)topik bez marudzenia na zycie chamstwa i wulgaryzmow to topik bez sensu i stracowny.Przeciez zawsze trzeba kogos wyzwac i ponizyc normalnie nie moglybyscie istniec jedze wredne!Jakie wy zalosne jestescie:-o

Gość ja nie ja nie ja nie
jestem pomarańczowa przez pomarańczowe żmije :o Nie będę sobie humoru psuć:)

oooooooo mantodea żyje:P a mamani tez i ja gratuluję- jeśli jeszcze tego nie zrobiłam oj teraz z dwójeczką będzie się dzialo:D

o kurrrcze widziałam tego małego łobuza- wygląda jakby miał miesiąc:D silny chłop będzie :D

Gość gratuluje tobie jaaaaaa
mamani-- gratujlue!! Sliczny ten Twoj synus, slodziutki taki :):)

Gość likto
no nie Kolko rozancowe mamani Ha Ha Dobre sobie

a co ci do tego ??? Boze jak mnie denerwuja ludzie, ktorzy sie wtracaja :o nikt ci nie kaze wchodzic nawet na ten topic

Gość likto
Bo poza mamani swiata nie widzicie Zalosne

Gość likto
KOCHAMY CIE MAMANI KOCHAMY:) :) :)

nie no ja jej nie kocham ;) nawet nie wiem kto to, ale nie lubie jak ktos sie wtrynia, wkurwia mnie to wrecz

Gość dajcie se juz spokoj
mamani nawet nie wpadnie na ten topik podziekowac za zyczenia i mile slowa:O a wy ciagle to samo:Ouczepcoe sie jakiejs fajnieiszej bardziej kontaktowej babki;)

Gość likto
Naprawde jest tyle madrych,fajnych,ladnych dziewczyn a wy jak nakrecone A jej dzieci to wedlug was osme cudy swiata No poprotu nie ma piekniejszych Oszalalyscie chyba do reszty Zajmijcie sie lepiej waszymi brzdacami bo jestem pewna ze w niczym nie ustepuja dzieciom mamani

przestancie sie czepiac. Jak dziewczyny chcą to niech sobie piszą. Co to kogo obchodzi. Mnie jak temat nie rusza to na niego nie wchodze i tyle. Ludzie życzą wszystkiego dobrego zapewne z grzecznosci i w dodatku ją lubią. Co w tym złego?

Gość a gdzie sa zdjecia
dzieci mamani???

Gość spokola
Chcecie wiedzieć co u MaMani to wchodżcie na wrzesień 2008.Dziwne by dziewczyna pisała na wszystkich topikach....zmiłujcie sie i dajcie jej cieszyć sie rodzinką.Na wrześniówkach 2008 pisze co u niej słychac i są zdjęcia Kornelka :)

Gość no coigkgfjhu
zazdroscisz? ona ma chociaz ladne dzieci boli cie to ze twoje ochydne jak wogule jakies masz he.... pluskwo spadaj....

Przybywam nie nicka nie zmienie :) ten zostanie ale Kornelka tez bedzie obejmowal w jakiś sposób :D Brak mi pomyslu na nowego :D:D a poród? prosze cie bardzo. dostalam skierowanie od lekarza prowadzacego na ktg. pojechalismy we wtorek 2 wrzesnia. lekarz mnie zbadal i mówi zebym sie szykowala na porodówke. wyprosilam go zeby mnie do domu póścil bo ciuchy i Maniusie musialam spakowac do tesciowej. wrócilismy i mi sie nie chcialo jechac do szpitala wiec przeciagalam siedzenie w domu jak moge. odwiedzilismy moja babcie, kapalam sie...nic mnie nie bolalo. wkoncu tesciowa sie zjawila i wybylismy do spzitala kolo 19. Najpierw wszystkie sprawy papierkowe w rejestracji poźniej przyjecie na porodówke i sie okazalo ze pełne rozwarcie mam. lewatywa prysznic i inne bajerki. sale do porodu rodzinnego pozajmowane wiec mnie wzieli na ogólną. nic mnie nie bolalo. siedzialam rozmawialam ze studentkami, wypelnialam jakies papirki. o 21 podlaczyli mnie do ktg maly szalal! tak kopal ze skopywal elektrody śmialy sie babeczki z niego :D Przyszla lekarka przebila mi pecherz wody poplynely a ja w tej samej sekundzie dostalam takich skurczy ze nie moglam dojsc paru metrow na sale rodzinną. na rodzinnej postalam przy drabinkach, podarlam się ( a kurna co :P wolno mi ! wszystkie inne sie darly to ja tez moglam!) A poźniej myk na fotel dwa parcia i malego wydobyli... chociaz maly to takie dziwne okreslenie bo Nelek mial 3,770 gram i 53 cm poźniej inne przyjemnosci czyli łożysko i szycie- niestety sobie popękalam... a potem sobie lezelismy na łozku i ogladalismy Kornelka :D Przyszly polozne z jakims łózkiem i kazaly mi sie kladsc ze jedziemy na oddzial ale stwierdzilam ze co sie bede kladla jak sama pojde... w sumie czulam sie super az do wyjscia do domu. w domu goraczka, szpital, macica sie nie obkurcza i leki... dzis bylam na kontroli i niby sie obkurcza i czesc badziewia wypadlo ale cos tam jeszcze siedzi i znó leki... a przy tych lekach karmic nie można wiec Kornel od poczatku na butelce... no i tak to wygląda :) Ogolnie jest grzeczny. Brzuszek go troche boli a jak go nie boli to sobie śpi albo oglada świat takimi wielkimi oczami :D