Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe young care

Mamani!! Urodziłaś już??

Polecane posty

Gość bebe young care
i jak tam??

to ja i córcia... i zero podobieństwa... ale podobno corcie sa podobne do tatusiów MAMANi przestań sobie jaja robić:) Jeśli tak to boziu miej w opiece moją corcie :D :D

Gość dzisiaj mamani nie widac
może dzieciątko wreszcie się wychyliło? Trzymam kciuki :)

MaMani ja też trzymam kciuki i życze powodzenia, moze to rzeczywiście dzisiaj;)

Dziewczyny spokojnie, MaMani przetwory dalej robi i przy sloikach urzęduje dlatego jej nie ma.

Gość bebe young care
nie ma Pauli??!! Czuje że urodziła albo właśnie jest na porodówce!! :D Mamani odezwij się!! :)

Gość bebe young care
ok ok :) niedoczytałam poprostu...

hehe artigiana ma racje :D jeszcze nic sie nie rodzi :d bylam po pomidorki na placu a teraz zmykam do sloików :D:D:D Napewno wam dam znać jak urodze :) dzieki dziewczyny aż sie milo czlowiekowi robi 🌼

MaMani - a co za przetwory robisz? Ja chciałabym domowy ketchup zrobić, ale nie mam sprawdzonego przepisu :(

przecier pomidorowy. o tym ketchupie czytalam gdzies. pamietam ze sie gotuje pomidorki, selera i pietruszke, potem miksuje na papke dodaje troche zmielonej papryki lagodnej i ostrej do smaku i to sie pasteryzuje ... ale nie robilam nigdy :)

mamani, ja tez ci kibicuje;) spotkalysmy sie na topiku, gdzie pisalas o tej koszmarnej akcji antybutelkowej :O .... tak wiec jestes juz po terminie? wszystkiego dobrego i powodzenia! :)🖐️

Gość fiku miku juz w koszyku.......
najnowsze wiesci jakie posiadam to takie ze Mamani juz jechala na porodowke ..............wiec trzymamy kciuki by Kornel wyskoczyl jak z procy .......

Gość babka bab
skad to wiesz? dopiero co byla na gg.

MaMani, pisała na swoim topiku wrzesień 2008, że ma już 5 cm rozwarcia i ze szpitala pozwolili jej wrócić tylko po rzeczy. MaMani życzę powodzenia, oby poszlo szybko i w miarę bezboleśnie, no i oczywiście dużo zdrówka dla Kornelka!

no nareszcie bo się już wczoraj bała że jej beda musieli wywoływać :) Ale przecier zdążyła zrobić :):)

hehehe - kurde Mamani ja juz napalilam sie na te czekoladki ale trudno :classic_cool: nie trafilam z terminem :) ważne aby wszystko poszło gładko i bez trudu:) Odezwij sie do nas jak najszybciej. A kto wie co u mantodey? (chyba nicka nie przekręciłam :D) Pozdrawiam i wszystkim zdrowych bobasków życzę 🖐️

Mamani pojechała do szpitala? Kurcze, ja tą jej ciążę prawie tak przeżywam, jak swoją :)

Gość bebe young care
super :) Pauluś życzę szybkiego porodu!! a może już trzymasz Kornelka w ramionach?? :D Całuski!!!

Za duzo nie wiem ale mam zdjecie i wiem ze Kornelek wazy 3770, na reszte wiadomosci musimy poczekac jak mamani sama opisze:)

rudamaxi - jak masz kontakt telefoniczny z MaMani, to podeślij jej ode mnie gratulacje! Ależ się cieszę :) Dobranoc!

ooooooooooo ale jaja:D mamamani gratulację !!!:D