Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Geje są zajebiści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wydaja mi się fajnymi facetami,z którymi można tak po prostu pogadać. Nie myslą ciągle o tyłkach cyckach itp.:P a heterycy tak mnie juz wqrzają że czasem nie mogę...:/

Gość vbbbbbb
dlatego też jestem za wprowadzeniem kastracji

Gość też uważam że geje są ok

Gość rumba wspaniała
komiczne ale cię tu wychwalają

Gość też uważam że geje są ok
ja znam kilku i uważam,że są spoko.Nie są wcale wymuskani,są normalnie zadbani,lepsze to niż czesto brudni hetero:oNo nie nwszyscy ale bardzo wielu hetero niestety nie dba o siebie:(

Doprawdy...nie wiem czy jestes facetem czy kobietą ale zwróć uwage na dziewczyny.....one tez sie do przesady "picują"

A tak sobie,bo gdybyś mieszkała blizej mnie to poznałabym Cie z kilkoma gejami....

Gość gfffffffffffffffffffffffff
geje to debile:P

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
ja się zgadzam. geje są super. mam jednego kumpla geja :) fajnie się rozumiemy, można z nim iść i na piwo i na zakupy :) byłam z nim kilka razy w gejowskim klubie. najlepsze imprezy na jakich byłam. świetnie tańczący faceci z którymi, można się bawić bez obaw, że facet się napali i bardzo chętni do tańca i zabawy w każdym gronie. każdy w tym klubie bawił się z każdym i jakoś wyjątkowo bezpiecznie tam bylo jak na stolicę. szkoda ze tylko jednego kumpla geja mam.

No np.moj kumpel gej zarywał do mojego faceta....z poczatku mnie to złosciło cholernie ale pkazałam mu gdzie jego miejsce w naszym szeregu i juz jest ok. Śmiania tez było troszke :D

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
hi hi komiczne--> mnie by podrywanie nie ruszyło...jak facet jest hetero to przecie nie poleci, a i geje w hetero jakoś nie gustują. zresztą ja znieczulona jestem na te sprawy bo towarzystwo męskie mojego chłopa jest takie "walnięte", że jak się popiją to faceci tylko tańczą z facetami, a słowa "mój najlepszy przyjacielu" zastępują tekstem "moja ty słodka prywatna dziwko". a wszyscy są hetero ;)