Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jackkkmalina

TEORIA chlopaka NA TEMAT KURW VS DZIEWIC CZYSTA PRAWDA!

Polecane posty

ncvnv ..fajnie że ci się ułożyło ale myslę że on ma pecha ale trudno są ludzie lepsi i gorsi :)

Gość Ju......
Kremik, no coś Ty, dlaczego? Przecież i tak kobieta może Ci ściemnić. A chyba masz wzrok i inne zmysły, żeby ocenić, kto jaki jest, nie?

Gość Ju......
Bo to na pierwszy rzut oka nie zawsze widać. Ale widać w końcu.:) Zreszta, są ważniejsze kwestie niż prowadzenie się. Ja bym babiarzem nie pogardziła - oby tylko by mi się podobał. Po co zmniejszac i tak małe szanse?

Gość Ju......
Szanse na poznanie kogoś i może jakiś tam związek :) Czyli na szczęście swojego rodzaju, a jak!:P

Ju...... czemu dajesz sobie małe szanse ??? jestes nie atrakcyjna czy masz za duże wymagania ???

Gość gigolooo
ncvnv jestes KURWĄ o takich tu mowa wlasnie

Gość Ju......
Kremik, wole okreslenie, że nie mam szczęscia.:P Bardzo wiele zalezy od tzw. zbiegów okoliczności - "porządność" również. No właśnie, to, że kobieta nie uprawiała przygodnego seksu wcale nie musi oznaczać, że ma mocny kręgosłup moralny, a np. być związane z tym, że nie poznała fajnego faceta i nie miała okazji.:P I dlatego piszę, że przeszłość miewa się nijak do tego, jaki kto jest.:)

Gość gigolooo
ja bym nie chciał takiego szmatlawca bzykalem klientki ale zeby sie zaspokoic ale nigdy bym sie nie związal z taka, jedna chciala mi zrobic loda to jej dalem zrobila spuscilem jej sie na twarz i powiedzialem ''SPERDALAJ'' bo to szmaty. a jestem teraz z dziewczyną dla ktorej jestem pierwszy i wiem ze trafil mi sie Skarb KOcham i nigdy nie zdradzilem a dla tamtych mam tylko pogarde

Gość Ju......
Krem, szczerze, to nie mam pojęcia. Myslę, że nie, ale to tylko teoria przecież.:) A Ty masz pewność, że w innych okolicznościach byłbyś porządny?

Gość Ju......
Ale nie z każdego seksu dzieci są.:P

Gość ncvnv
no akurat ja nie ściemniam :) a tam, nazywajcie sobie mnie jak chcecie, mnie to i tak nie obrazi. Nic nie zmieni faktu że jestem szczesliwa i wychodzę za najcudwniejszego faceta na świecie. :)

Gość Pan wiertarka
Znów ciekawa teoria. Szkoda że na kafe. Polska Dolina Krzemowa cierpi na brak fachowców a tu się tyle talentu marnuje.

Gość Ju......
Też nie rozumiem, po co się postronne osoby wtrącają i na jakiej podstwie czują się upoważnieni do wydawania osądów.:o

Gość gigolooo
ncvnv---> szkod ami twojego faceta. biedak nie wie z jakim szmatlawcem sie wiąze (bo zainteresowany wie najmniej albo wogle) a chlopaki będą mieli z niego ubaw

Gość Ju......
*upoważnione

Gość krsitinkaaa
u mnie jest jeden typ na osiedlu taki dobry chlopak a chodzi z taka kurewką! najlepsze ze on nie wie ze ona sie puszczala. kazdy mu wspolczuje ale nikt nie mówi w twarz

Gość century789
mi niejedna przypadkowa robila lodzika jak sie same suki pchaja

Gość century789
jest tych kurw jak mrówek mozna sobei za darmo podyac ewentualnie za drina i jazda laska robi co zamarzysz. ostatnio szedl jeden lachon co mi obciagal z chlopaczkiem za ręke a ja jej breche w twarz. lachociąg a chodzi z głową do gory i udaje jakas dame

Gość Ju......
Jak można tak traktować kobiety?:( To już jest popaprane mocno.:o

Gość century789
jak klientka sama chce wystarczy 5 minut i wiesz czy to kurwa one ida na calego