Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaczek1234567

KRAV MAGA

Polecane posty

Gość kurczaczek1234567

Witam Czy ma ktoś jakiegoś ebook\\\'a po polsku o KRAV MADZE? Prosiłabym o linka. Pozdrawiam PS. Znalazłam tylko po angielsku, a u mnie z angielskim słabo troszkę;)

Gość mondrerator o2
Jedna z najlepszych reklam jakie powstały. Zabójczy styl, najlepszy na świecie combat itp. :D Reklama 1000 razy lepsza od tego żałosnego stylu. NIeudolne, nieprecyzyjnie i często źle wykonywane techniki z Ju-Jitsu i uderzenia Wing - tsun - takze wykonywane nieprawidłowo. Styl mało skóteczny w stosunku do fajterów. W ringu MMA trenujący to cos nie mają szans. Wystarczy oglądać zawody choćby UFC. Sam miałem sparingi z kilkoma trenującymi ten styl i za każdym razem dostawali becki, jak leszczyki z ulicy. Byli bardzo zdziwieni :D

Gość kurczaczek1234567
aha, a to co jest niby lepszego od tego, skoro to ćwiczą jednostki specjalne m.in. w Polsce czy USA, o Izraelu nie wspomne. Pozdrawiam PS. Prosiłam o linka, a nie napisanie własnej opinii.

Gość Prześladowana
Każdy tradycyjny styl, ale trenowany w rodzimym kraju (japonia, Korea) i przez prawdziwych mistrzów, którzy trenyją ponad np. 30 lat. Te style były rozwijane przez wieki i techniki w nich są precyzyjne, a to oznacza, że trudno zrobic kontratak. Setki lat doświadczenia w prawdziwych wojnach Japoni, okinawy, Chin. Sprawdzone i rozwijane wrealnych walkach na śmierć i życie. Krav Maga, to niedorobiony zlepek technik, nastawiony na nieudolne wykonywanie po krotkim czasie. nie różnie się zbytnio od innych kombatów - np. polski combat 56. do perfekcji dochodzi się latami cięzkiego treningu, a nie kierując się reklamą z ulotek na słupach.

Gość kurczaczek1234567
to akurat dlaczego to ćwiczą w jednostkach specjalnych a nie np. kug-fu czy karate??? Pozdrawiam PS. Po raz kolejny proszę o linka do ebook'a w języku polskim o KRAV MADZE, a nie własnej opinii.

Gość w gore bo warto

Gość Bimbałek only one
Odpowiedziane było wyżej. Cwicza w jednostkach specjalnych krak Magic bo np Ju - Jitsu trzeba trenować wiele lat, a w wojsku nie ma na to czasu. nsz grom miał lepszy pomysł. Z jednostek wojskowych wybierał tych co ćwiczyli sporo lat karate, albo inne sztuki walki. Specnaz jest najlepszy i nie ćwiczy kravmagic, tylko rupasznyj boj i sambo oraz sistema.

Gość kurczaczek1234567
Dobra, to może dacie jakiś link do ebooka'a po polsku opisującego jakąś sztukę walki(najlepiej kilka) które są stosowane w jednostkach specjalnych??? Z góry dzięki Pozdrawiam

Co może być lepszego BJJ plus potrenowanie jednak jakiegoś stylu uderzanego jednak. { aha, a to co jest niby lepszego od tego, skoro to ćwiczą jednostki specjalne m.in. w Polsce czy USA, o Izraelu nie wspomne. } Tak, no jednak ich treningi bardzo się różnią od tych cywilnych.

Gość a co myslicie o taekwondo
?

Gość kurczaczek1234567
prosiłabym o linki do ebooków, PLIIIIIIIISSSSSSSSS Pozdrawiam

Gość kurczaczek1234567
PO POLSKU* Pozdrawiam

Gość kurczaczek1234567
HOP HOP ktoś mi pomoże??? Pozdrawiam

Gość gdzie jest moj laptop
mistrzowie krav magen potrafia kopac ludzi ktorzy ukrywaja sie za dzrewami :classic_cool:

a nawet za sciana:classic_cool:

Gość emi_____
trenowałem, fajne, skuteczne, ostre, konkretne.....rok starczy by być niezlym i sobie poradzić na mieście z drechami nawet dwoma :classic_cool: \by byc nienajgorszym, trzeba trenowac ok. ok 3-4 razy w tyg🖐️

Gość kurczaczek1234567
szukałam w google, ale nic nie znalazłam(po polsku) i dlatego zadałam pytanie na kafe, ale dzięki, jak ktoś ma linka do ebook'a to bardzo proszę Pozdrawiam

nie, nie, za drzewem musi stac gosc, ktory dostaje z zaskoczenia od "kravisty" wojskowy styl walki stosowany w polsce tez nie jest niczym specjalnym, w dzondra czy oczy nie jest tak latwo trafic jak po prostu w pysk, wiec ogolnie krav maga to porazka, a maja niezla propagande. jezeli mozna miec czarny pas i byc instruktorem w czyms po 2-3 latach to znaczy, ze sie gowno trenuje ;-)

Gość kurczaczek1234567
Nie, ale chciałabym o tym poczytać i na czym to polega Pozdrawiam

Gość taś taś taś
co polecacie do samoobrony, tak na ulice? co warto trenowac?