Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie znowu zdradzona

gdzie zbadac condoma ???

Polecane posty

pewnie znowu zdradzona macie duzy dom?parterowy czy piętrowy?Wiem ze warunki finansowe nie sprzyjaja przeprowadzką ale moze jakis podzial domu daloby sie zoorganizowac?

zdradzona nikt cie nie zna super obrze ale masz tu wymienionych mase mozliwosci, ja bym sie na twoim miejscu nie wyprowadzala, ale nie robila sobie nic z jego obecnosci i nic dla niego, staralabym sie nawet nie odzywac, a po cichu organizowac sobie wszystko... prce przede wszystkim, dogadac sie z adwokatem na co mozesz liczyc itd.

Spanielka dobrze gada, niczego nie rob pochopnie,wszystko dobrze zaplanuj i dziaaj po cichu!!

ja juz powiedziałam ze w poniedziałek składam sprawe ,i dzwniłam do jego adwokata niepotrzebnie , i ona zadzwoniła do mnie bo on dzwonił do niej zeby sie zastanowiła i przyszła do niej na rozmowe. tak dzwonił tylko nic jej nie powiedział o co chodzi i dlaczego chce dac o rozwod, ale ja jej powiedziałam ,babka powiedziała ze mam racje ale ona nie moze mi prowadzic tej sprawy bo jest jego mecenasem, ale mi doradziła ze pozew napisze sama i nie potrzebny mi adwokat bez orzekania o winie . dom mamy dosc duzy , parterowy z poddaszem .

:(

wykoncze sie nerwowo :(