Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie znowu zdradzona

gdzie zbadac condoma ???

Polecane posty

dobre pytanie ??? jestem poprostu bezsilna :( jak pojde do pracy to te pieniadze nie wytarcza mi nawet na poł miesiaca :( juz sama nie wiem co zrobic w poniedziałek złoze pozew o rozwod

mam nadzieje ze sobie poradze z tym wszystkim :( dziekuje Ci Spanielka za rozmowe i zycze duzo szczescia :)

a moze jak ten kochany maz i ojciec zauwazy ze to juz nie zarty i lada chwila cie straci i swoja bezpieczna pozycje to w koncu wydorosleje i zmadrzeje, tylko najpierw badz tego 100% pewna

chyba nie ,była taka sytuacja ze sie wyprowadziałam tzn wyjechała na wakacje do ciotki. latał szukał przepraszał obiecywał i nic to nie dało ,nie trzeba było długo czekac zeby znowu poszedł na pijanstwo i nie było go znowu 3 dni :( to juz jest ten typ nie raz mi powtarzał ze jak odejde to sobie znajdzie inna bo go stac na to :(

to ja ci zycze szcescia, ciesze sie ze nie dasz sie ponizac i nie przeplaczesz cale swoje zycie, i mam przeczucie ze on zmadrzeje tylko do tego czasu moze to juz ty nie bedziesz go chciala.... on jest zbyt mocno pewny siebie, to ze kolega mial opowiedziec jak to bylo - to smieszne i ublizajace dla ciebie a jemu zycze madrosci, byle nie za pozno obys byla dla niego lub innego faceta wazniejsza od stada najlepszych kumpli-wtedy juz bedzie ok

jasne bo kazda marzy o takim.... cwaniak nie chcialabym go i pewnie ogromnaaa wiekszosc kobiet, jak nie wszystkie, nawet gdybys zaplacila za to

jeszcze raz dziekuje :) jestem twarda jak mowia inni ,ale w tej sytuacji jestem miekka :(

jestes twarda, wiesz co mi pomaga? muzyka... znajdz piosenke ktora cie wzmocni ja ci polecam Ira - Walcz super, slucham ja kiedy nie mam sił...

zaraz ja sciagne :) moze i mi pomoze musze zazyc hydro bo az mnie trzesie z nerwow, ale powiem Ci ze jakos tak normalnie przezyłam ten dzisiejszy dzien, byłam przygotowana na to co tam zobacze , bo to nie pierszy raz, takze im wiecej takich sytuacji tym lepiej to znosze i tym sie pocieszam, ze nie było to dla mnie takim strasznym szokiem

mam nadzieje ze bedziesz sie w koncu czula bezpieczna i bedziesz szczesliwa, niewazne z kim, moze akurat rthz nl z mezem

rthz ona nie rozwala małzenstwa a co zle ze wesze, skoro mam powody !!!!! jakby był wspaniałym mezem bez skazy to nie musiłabym weszyc a co najlepsze w tym wszystkim ze jakbym nie weszyła to gow... bym wiedziała. znam takie własnie zonki co wierza mezowi a on robi co chce ,a ona wierzy ze siedzi z kolegami a on sie pier... po katach !!! przeczytałes wszystko ?????? co bys z robił w takiej sytuacji jakby Ci zona okłamywała raz ,dwa, piec, 30 razy wierzył bys ???? napewno nie i wszystko bys robił zeby sprawdzic czy mowi prawde.

ja ufam mojemu mezowi a i tak jest cien niepewnosi i raz na jakis czas go sprawdze po cichutku....

a no własnie i bardzo dobrze ja niestety juz nie wierze ani w jedno jego słowo :(

Gość rthz nl
To na co czekasz? Bierz rozwód i tyle. Ale to nie jeden przypadek był, gdzie żona brała rozwód bo wierzyła w nieistniejącą zdradę. Skoro masz powód by w to wierzyć to rób co trzeba, a nie żalisz się na forum. Moim zdaniem, ty nie jesteś idealną żoną więc nie oczekuj od niego bycia idealnym.

szkoda... ja pracowalam i mialam z roznymi problemami ludzkimi do czynienia... ale z twojego powodu jest mi przykro...

a ty jestes idealnym partnerem? jak tak myslisz to sam sie oklamujesz.... ma problem, nie ma tylko swojego mieszkania ma dzieci i co? bierz rozwod i juz? ma problem, bo co dalej?

Gość rthz nl
Ideały nie istnieją. A ja nie widzę problemu. Jak chce rozwód to niech bierze, a jak nie wie co dalej to już tylko i wyłącznie jej problem, także niech wybiera co dla niej i dzieci lepsze.

rthz nl własnie jestem idealna zona ,poprostu za dobra ,wybaczałam 14 lat temu, 10 ,5 ,3 ,1 i robiłam zle ,bo to do niczego nie prowadziło, robił co chciał i dalej tak robi :( ja nie moge nigdzie wyjsc, i spotkac sie ze znajomymi bo nie ,a on pierdoln... drzwiami i wychodze ide sie napic z kolegami ,wracał zapier.... jak bombowiec po 3 dniach i jeszcze z pretensjami . ugotowane ,wyprane,posprzatane ,w łozku tez nigdy nie było problemu, zadko mnie głowa bolała !!!! poprostu ma za dobrze i tyle :( i nie szanuje tego co ma ,bo jemu sie wydaje ze jest hu.. wie kim i moze robic co chce

masz piec lat i co dzien tulony jestes przez mamusie do snu ktora opowiada jakie to zycie piekne i sczesliwe????? do czego dla ciebie sluzy forum???? przynajmniej juz sie zachowujesz jak czlowiek....

Gość rthz nl
No dobra. I co z tego? Jesteś w bagnie, nie masz wyjścia, albo się dalej bawisz w służącą albo bierzesz rozwód i klepiesz biedę. Tu nie ma dobrego wyjścia.

zdradzona mezowi czesto nie zdaja sobie sprawy z tego ze ich zona moze zyc inaczej, przeciez nie da rady i zdarza sie ze malzenstwa sa pozniej po miesiacach rozlaki i przekonaniu meza ze to nie s jedynie puste obietnice i naprawde moze stracic rodzine szczesliwe

Gość rthz nl
Spanielka, prawdę mówiąc wszystko co potrafisz to szczekanie albo powtarzanie jakichś oklepanych zdanek typu "nie daj się". To chyba ciebie mamusia wychowała na takich bajeczkach.

rthz nl no własnie ciezko z tym wyjsciem :( masz racje to jest bagno i jedna wielka patologia :( ja to ciul , gorzej z dziecmi , to sa juz dzieci co chodza do szkoły, nie moge wziasc je na rece wyjsc ,pier... drzwiami i spac gdziekolwiek.

Dziewczyno trzymaj sie, jestem z toba!poradzisz sobie, znajdziesz prace i sa tez przeciez alimenty!poza tym ie wyprowadzaj sie!ten dom jest tez przeciez twoj.

przykro mi ale nie, zycie dalo mi w dupe, wiele razy musialam postwic wszystko na jedna karte, mimo ze jestem jeszcze mloda i wiele cierpien widzialam i wiele dziwnych i trudnych sytuacji zyciowych

Gość lalalalalalala
nawet jak zbadasz tę prezerwatywę , to nie wiadomo co w niej będzie, tam byli jeszcze jego koledzy.Takie badania sporo kosztują.