Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzodziwnietowyglada

GYNOXIN i dziwna wydzielina - mialyscie tak?

Polecane posty

Gość bardzodziwnietowyglada

po dluugiej (i nieskutecznej) kuracji moja ginka powiedziala ze teraz juz mam nieliczne drozdzaki wiec przepisala mi 3 gynxiny co 5 dni.. I w poniedzialek zalozylam jedna.. i wczoraj i dzis mam taka dziwna wydzieline - nigdy takiego czegos nie mialam.. wyglada jak bialy ser.. Moje wydzieliny grzybiczne byly przewaznie biale ale taka mialy konsystencje jak hm.. mleko bardziej ;) Przepraszam za te opisy.. Myslicie ze to moze byc tabletka rozpuszczajaca sie jeszcze czy grzybek (ale zeby az taki?!) Dzieki za odpowiedzi

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość podnoaszee
mam tak samo jak autorka tematu, czy ktoras z was wie cos na ten temat z gory dziekuje za odp

Gość upppppppppp

Gość podnoszeeee
dzikuje dziewczyny:) milego dnia 🖐️

Gość podnoszeeee
ps *dziekuje

Gość tulipanek__
lekarz stwierdzil u mnie grzybice - w ubieglym miesiacu przepisal mi gynalgin - globulki, mialam brac po jednej przez 7 dni. nie pomogly. teraz dostalam gynoxin600 jedna globulke. zalozylam ja sobie wczoraj na noc i dzisiaj rano, no coz, wydaje mi sie ze w toalecie po prostu wypadla. powiedzcie prosze czy to mozliwe czy mam po prostu schizy, bo wiem ze gynalgin sie rozpuszzca a gynoxin chyba nie?

Gość tulipanek__
bardzo bym prosiła o odpowiedź jak ktoś się orientuje :( mam już tego dość, nie dość że tamten lek nie pomógł to jeszcze takie hece teraz

Gość tulipanek__
upupup