Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odddchudzanie

NAJLEPSZE TABLETKI NA ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość odddchudzanie

macie wlasnie sprawdzone takie jakies najlepsze tabletki ktore wam pomogly i zadowolone z efektow jestescie? napiszcie ile kg zgubilyscie i w jakim czasie oraz czy podczas stosowania tabletek byly jakies efekty uboczne

Gość odddchudzanie
/??

Gość witamina A
tez jestem ciekawa

Gość najlepsze na odchudzanie
jest sranie

Gość wesoła gwiazdka
mniej jeść i ćwiczyć

Gość chlorrofilll
moja siostra schudła 8 kg w trzy miesiące zażywając preparat http://cali.pl/produkt/skuteczne-odchudzanie/id,172/vid,583193212ebef.htm i to jest bezpieczne chudnięcie.... efektem ubocznym był tylko koszt bo na zdrowiu nic nie straciła a wręcz zyskała :)

Gość eeehheeee
ale jak tu mniej żreć...że tak spytam ? jak się chce i takie smaczne wszystko buuu

Gość cała masa głupich tematów
nie ma takich cudów , wywalisz kasę w błoto

Gość gość
nie koniecznie. warto sprawdzić najpierw składy, niektóre środki mają naturalne wyciągi z różnych extraktów które bardzo przyśpieszają i usprawniają proces odchudzania. pomagają w utrzymaniu diety poprzez hamowanie łaknienia. przykład, tabletki slimcea które sama stosuje.

Gość Alka_298
Ja jestem w trakcie łykania tabletek Slimette - dokładnie tych http://wsad.it/gosc/slimette . Mnie pomogły przyspieszyć metabolizm i spalić zbędny tłuszczyk z brzuszka. Schudłam 18 kilogramów w kilkanaście tygodni.

Gość Cyanide123
Ja brałam suplement diety DicoPlus. Jest on naprawdę godny polecenia :) Dodatkowo zdrowe odżywianie i trochę ruchu i moja wymarzona waga osiągnięta :D

Gość gość
najważniejsza dieta i ruch. tabletki tylko wspomagają nie cud srodka wszystko juz chyba przerobiłam. jak zaczynam dietę kupuję sobie zielona i czerwona herbatę oraz chrupki chlebek. ni i ostatnio na stronie apteki czerwonej asumin, podobno nie mam po nim apetytu na słodkie

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.

Gość gość
tabletki można używać jako uzupełnienie diety. nie jako główny sposób do szczupłej sylwetki. pomagać na pewno pomagają np przez hamowanie łaknienia i spalanie tkanki w jakimś tam stopniu. ale jak już podchodzimy z nimi do kuracji to konsekwentnie utrzymując dietę i ewentualny ruch jeśli mamy na prawdę sporo do zrzucenia. jak już chcecie polecenie jakiegoś środka to sprawdźcie slimcea. ale pamiętajcie o pozostałych krokach.