Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinkowa

Czy pozwalacie by partner kończył w Waszych ustach?

Polecane posty

Gość pralinkowa

Mnie to odrzuca :( Wiem, że to nienormalne i mam jakiś problem, ale naprawdę jest mi źle z tego powodu. Napiszcie, czy rzeczywiście wstręt do spermy występuje tak rzadko

Gość misiaaaaaaaaaaaaa
tylko z polykiem :classic_cool:

Gość pralinkowa
Naprawdę? jestem zdziwiona, że jest nas więcej... wszystkie dziewczyny które znam i większość na tym forum wypowiada się, że sperma to normalna rzecz i nigdy się tego nie brzydziły... czuje sie dlatego taka niezrozumiana i inna :/

a dlaczego nie?? moj czesto konczy w ustach, jesli a akurat ochte na taki koniec, to mu nie zabraniam i ani troche obrzydzenia nie czuje

Gość aaaaggggaa
nie ma że pozwalam albo chce albo nie chce zależy..

Dlaczego uważasz że to nienormalne ? To po prostu kwestia gustu. Ty praktykę wytrysku w ustach odbierasz w sposób negatywny i twój partner nie powinien mieć o to żadnych pretensji.

Gość pralinkowa
I nigdy nie miałyście z tym problemu? Ja nie mogę się za nic w świecie przemóc i czuję się z tym okropnie :(

Gość olcia11111
nie pozwalam chociaz z doswiadczenia wiem ze wielu facetow tego pragnie

jeszcze ci sie spodoba, w koncu kazdy seks konczy sie wytyskiem wiec sperma nie powinna cie obrzydzac, chyba ze jestes poczatkujaca kochanka

Gość pralinkowa
ech... tak jak myślałam, to ze mną jest więc coś nie tak :( może ktoś inny się z tego będzie śmiał ale ja prawie codziennie przez to płaczę. jak słyszę słowo "kompleks" to jest to pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy. Ludzie myślą, że jestem szczęśliwą osobą, bo mam faceta, całkiem nieźle wyglądam, ale ja w głębi czuje straszny ból :(

Gość pralinkowa
jestem początkująca, nawet nie miałam stosunku... mam 19 lat (i tak wstyd, ze w tym wieku jestem dziewicą, wiem). Ale to nie od tego zależy, bo znam dziewczyny, które mając 15 lat nie brzydziły sie połykania :(

co ty pieprzysz jaki wstyd, wstydzic sie powinny pietnastki ktore sa juz rozjechane... ja dziewictwo stracilam w wieku 16 wg mnie kapke za wczesnie, no ale coz a lat mam 19, na poczatku tez jakos tak dziwnie sie czulam jak konczyl w ustach ale to bylo na samym poczatku;) aa i jakbys iala polykac nie pozwol zeby jakies pvko pil bo gorzkie po pivku jest;)

Gość pralinkowa
No widzisz... Myśle, ze moje wszystkie problemy biorą sie własnie z seksu, być może przez to, ze za długo z tym wszystkim czekałam... Zawsze byłam uczona, żeby zaczekać na własciwego partnera, a 99% dziewczyn wcale tak nie robi i po prostu korzysta z okazji, gdy facet jest przystojny. Pod koniec 1 klasy liceum byłam ostatnią dziewicą w klasie. A dziewczyn mieliśmy 16. Czułam się z tym paskudnie. Mamy takie czasy, że dla żadnej dziewczyny już seks analny nie jest niczym obrzydliwym, godzą się nawet na seks z drugą dziewczyną. A mnie to wszystko przerasta, nie umiem się dostosować. Czuję wciąż, że odstaję od normalnego społeczeństwa. Nie jest tak, że nie odczuwam pociągu seksualnego, wręcz przeciwnie, myśle, że mam duży temperament, bo uwielbiam pieścić się z moim chłopakiem jak najczęściej, ale wiele praktyk seksualnych mnie przeraża... I nie wiem co dalej z tym będzie, boję się, że na niektóre rzeczy nigdy nie będę w stanie się zdecydowac :(

Gość Fidżi
a czemu ty się czujesz nienormalna??? gdyby wcinanie spermy było rzeczą normalną to pewnie sprzedawaliby ją w kartonikach jak śmietankę. Jest wiele kobiet, które na to się nie godzą. Może to byc urozmaicenie życia seksualnego, ale nie musi. chodzi o to żeby i tobie i partnerowi było dobrze. nie wszyscy lubią te same pozycje i te same eksperymenty więc nie czuj się "nienormalna"...

pralinkowa-szkoda ze nie ma wiecej takich dziewczyn masz u mnie wielki szacunek

Gość pralinkowa
Fidżi- czuję się nienormalna, bo większość dziewczyn tu na kafe oraz te, które znam uważają moje lęki za irracjonalne, albo mówią, że zachowuję się jakbym miałam 12 lat. Jedna nawet spytała mnie kiedyś, czy może w dzieciństwie byłam molestowana- nie, nie byłam. wera234- dzięki, też żałuje, że nie ma więcej dziewczyn o takich sądach. Czułabym się pewnie nieco normalniejsza wtedy;)

Gość nie łam sie co ty
pralinkowa - babko wiesz ze na pewne rzeczy potrzeba czasu, To nie jest zazwyczaj tak ze dziewczyna idąc z pierwszym lepszym odrazu robi OzP . kOLEZANKI MOWIĄ ZE TO ROBIŁY TUTAJ TEZ BABKI TAK PISZĄ . Ale moja droga wez pod uwage ze wiekszosc tych kobiet ma od dawna stalych partnerow z ktorymi jest im cudownie. I z biegiem czasu chcą po prostu urozmaic seks dodając cos nowego. Ty masz przed sobą jeszcze kawal czasu na takie zabawy. Nigdy do niczego sie nie zmuszaj. Nie chcesz to nie i tyle a facet powinien zrozumiec. W takich sytuacjach tylko szczera rozmowa pomoże. Spotkalam kiedys takiego ktory chcial a ja nie i ciagle byly o to klotnie w koncu mu powiedzialam zeby spuscil sie do szklanki i ze zycze mu smacznego :) Od tamtej pory juz nic nie gadał

Gość polykam ze smakiem
polykam ze smakiem, a co w ciaze nie zajde, a smakuje jak bita smietana jak wlatuje z cisnieniem, , szkoda mleczka marnowac ,jak sie polyka tez ma sie doznanie erotyczne,a facet jaki zadowolony jak go potem ucaluje z jezyczkiem, po takim sexiku to zaraz zaczynam nastempny numerek,miammm jak mi slinka leci na te wysoko jkosciowe mleczko

Gość oj tam problem macie
Weździe przed strzałem do ust kostke gorzkiej czekolady i po problemie. Po wszystkim opowiecie partnerom, jakie zajebiste ptasie mleczko oddał :P