Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....jakazaskoczona...

Ktos zapukal do mych drzwi

Polecane posty

Gość ....jakazaskoczona...

dzisiaj do moich drzwi zapukal facet ktory wreczyl mi ogromny bukiet kwiatow oczywiscie nie byly od niego on mial je tylko dostarczyc a w kwiatach karteczka w ktorej bylo napisane : zadzwon ; no i byl podany nr telefonu nie chcem dzwonic ale wiem ze wypadaloby aby chociaz mu podziekowac za kwiaty tylko najgorsze jest to ze ja jestem strasznie niesmiala i wstydliwa i co ja mam powiedziec kiedy odbierze tel: dziekuje za kwiaty, czesc i sie rozlaczyc??? doradzcie mi co mam zrobic??prosze

Gość Rolling Stonkaa
kurcze, tez bym chyba nie wiedziała co powiedzieć.. Może najpierw napisz mu smsa?

Gość hahaahahahahahaahaahaa
czesc, otrzymalam kwiaty. bardzo dziekuje. a moge wiedziec teraz z kim mam przyjemnosc?

Gość foczk-ka
hehehehhe też tak mialam zadzwonilam podziekowac za kwiaty, stwierdzilam ze najwyzej po podziekowaniu sie szybko rozlacze. i rozstalismy sie dopiero po dwoch latach :) swoja droga - niby to ograny numer, ale jak milo, nie? :)

Ja bym wysłała esa: \"Droga Wróżko! Dostałam kwiaty. Nie wiem od kogo. Może mnie oświecisz?\" Opcja druga (ale to nie wszystkim się spodoba) \"Gdy Louis Lane dostała kwiaty podpisane OD PRZYJACIELA wywaliła je do kosza. Dopiero potem dowiedziała się, że są od Clarka Kenta. Morał? Mam do kosza 30 metrów. Ciekawe czy zdążysz się przedstawić...\"