Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekolog i psycholog

masz problem napisz

Polecane posty

czesc mam na imie Anita skonczylam ginekologie i psychologie jesli macie jakies pytania piszcie na wszystkie postaram sie odpowiedziec mój nr gg 5147281 nie wstydzcie sie jestem po to by pomagac:P

Gość cyclo
biorę drugie opak. Cyclo-Progynova ponieważ przestałam miesiączkować (odstawienie Cilestu+odchudzanie sie do tego przyczyniły...), chciałam zapytać kiedy mogę spodziewać się, że organizm zacznie normalnie funkcjonować? Kiedy mogę zacząć starać sie o dzidzię, chcę jak najszybciej... Poziom estrogenów przed braniem Cyclo_p. miałam tak niski jak 60-letnia kobieta po menopauzie...wagę mam już ok, biuore dodatkowo Ortho-Gynest 2 razy w tygodniu...

Gość mikulka
mam takie pytanie co jest najlepsze na grzybice pochwy ?i czy torbiele jednokomorowe ,czynosciowo -surowicze zawsze sie wchlaniaja ?

Gość co za pustaki o mamo
ludzie ona podała gg żeby tam zadawać pytania, a nie tutaj! nauczcie się czytać ze zrozumieniem!

każdy organizm reaguje inaczej trudno jest mi bez badan stwierdzic kiedy organizm sie unormuje, a co do dzidzi po jakis trzech normalnie przebiegniętych cyklach można myśleć o dzidzii co nie zmienia faktu,że bardzo często kobieta po odstawieniu środków antykoncepcyjnych zachodzi bardzo szybko w ciąże

Gość poomocyyy
niebawem wymieniam mirenę na nową.Pamiętam bol jaki towarzyszył temu zabiegowi.Czy mozna jakos znieczulic miejscowo by nie czuc zakładania ? czym i jak ?

Gość chcę się wysterylizować
wiem,że w Polsce "w podziemiu" takie rzeczy się robi. Szukam w sieci, nic nie mogę znaleźć. Czy mogę wprost zapytać ginekologa na wizycie, czy mnie wywali? :D Może nie, jak powiem,że mam 4 dzieci? Wystarczy :] Tabletek brać nie mogę..testowałam różne, czuję się po nich potwornie (mdłości, okropne migreny, no i całkowita obojętność seksualna-to na co mi tabletki anty;) ) To byłoby dla mnie najlepsze rozwiązanie:)

a nie myslała pani o zalozeniu spirali? lub kładki macicznej?

Gość szczerze to już nie wierzę
w żadną antykoncepcję. Sąsiadka ma 2 dzieci "na spirali" Teraz wyniosła się ze wspólnej sypialni:] Znając mojego pecha i sterylizacja nie daje mi gwarancji;P ale mimo wszystko największą jaką mogę mieć.

osobiscie ja nie podjelabym sie tego zabiegu i nie wiem jak zareaguja na to inni koledzy ginekolodzy

Gość babelilly20
Mam pytanie.... co moga oznaczac zylki na piersiach? na brodawkach... ? zawsze je niby mialam... ale niedawno uprawialam petting z chlopakiem.. niby w ubraniu ale tak czytam fora i zaczynam sie sama denerwowac.. i powoli doszukuje sie u siebie roznych objawow, nie wiem czy to nerwy, czy co... Wiec wiecie co moga oznaczac te zylki? czy to od ciazy ? czy to przed okresem... ? dodam ze jestem w 24 dniu cyklu... nigdy mnie to nie niepokoilo no ale tak sie zastanawiam... Niby mam teraz objawy jak przed okresem bol glowy, brzucha... ale czytalam tu na forum ze to moze byc roznie z tymi objawami...

Hmmm... może mi doradzisz co mam zrobić... Jak zaczełam brać tabsy to cały czaqs miałam infekcje... głównie grzybiczne i nic nie pomagało a chwytałam się różnych sposobów... dopiero 2 tygodnie nie biore... prawde mówiąc nie wiem czy się polepszy... ale chce się jakoś zabezpieczać a prezerwatywy nie są zbyt wygodne... nie wiem co moge brać żeby nie mieć tych infekcji... czy zmiana tabletek na inne by pomogła? a może plastry? czy cokolwiek... Bo już nie chce się tak męczyć...

Gość kwiatek na drzewie
ja mam takie dosc powazne pytanie. Niecale pół roku biore diane35 jako antykoncepcja oraz na cere. Cera trosze mi sie poprawila ale niestety przytylam 4 kg chociaz jem tyle ile zawsze:/ zamierzam odstawic diane i mysle nad yasmin bo podobno mozna schdnac biorac te tabsy:) tylko czy to dobry pomysl? nie chce by wrócil mi trądzik a z drugiej strony nie chce juz tyc...

zadna ciąża spokojnie bo aby sobie opoznisz okres a teraz juz naprawde zapraszam na gg

Gość ktos sprawdzil ta Pania Anite
czy jaja, jak najczesciej? :/

Gość tu każdy może być tym kim chce
również ginekologiem i psychologiem;)

jak kto uważa

Gość BARDZO CIEKAWE
ginekolog i psycholog ALEEEEEEEEEEEE BUJDA moze jeszcze seksuolog AMATOR

Gość leksykon smierci
juhu, więc moze ty znasz nazwy proszków lekarstw, powodujacych biegunke?

forum idzie w gore

Gość weronika baleunda
dostałam zastrzyk antykoncepcyjny na 7 msc w necie jest napisane że w Polsce są góra na 3 msc dlaczego tak jest ?

Gość gazeta wyborcza
Od miesiaca nie mam miesiaczki (ostatnia byla 26 czerwca). Zawsze mialam cykle niezbyt regularne ale po max 40 dniach okres zawsze przychodzil. zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. ginekolog tez powiedzial, ze to nie jest ciaza i przepisal mi zastrzyk z progesteronu (zrobilam go we wtorek). Krwawienie nie przyszlo mi do tej pory. Co moze mi dolegac? Czy powinnam zrobic jeszcze raz test? Dodam, ze oprocz okresu nie mam jakis innych objawow wskazujacych na ciaze, tylko czasem boli mnie podbrzusze.