Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 otoz to

co ma w sobie rossmann

Polecane posty

Go艣膰 otoz to

skad ten sukces przeciez to zwykla drogeria nawet powiedzialabym ze 3 klasa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cash cash
dla mnie nic, nie lubi臋 tam robi膰 zakup贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katalinabrowarek
ma duzo rzeczy taniej.... i czesto fajne promocje... ostatnio kupilam balsam w zwyklej drogerii dalam za niego 13 z艂... wchodze do rosmana a ten sam balsam 5z艂.. kupilam odrazu 3 na zapas....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffd
A dlaczego 3 klasa? Eee..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otoz to
nie ma tam porzadnych kosmetykow. najzwyklejsze, takie jakie dostanie sie w supermarkecie. dlatego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przysz艂a panna m艂oda.
ceny s膮 przyst臋pne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2323
u mnie w miescie jest np. drozej w rossmanie niz gdzie indziej :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 otoz to
a uzywacie kosmetykow produkcji rossmann?

Udost臋pnij ten post

Nie powiedzia艂aby, 偶e taniej... Maszynki Wilkinson Xtreme 3 dla kobiet kupowa艂am w PROMOCJI za 13.99, kiedy w Realu s膮 pod STA艁膭 cen膮 12.99 czy nawet 11.99... Ju偶 pr臋dziej dobr膮 promocj臋 w Naturze si臋 znajdzie. A do Rosmanna wchodz臋, bo jest na parterze budynku w kt贸rym pracuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja lubie rossmana bardzoooo
bo zawsze znajdu tam cos dla siebie....i np pdrzywki do wlsokow zcasami sa o polowe tansze niz w normalnym sklepie;]i balsamy i zele pod prysznic tez:)

Udost臋pnij ten post

Ja mam w oklicy 4 rossmany.. dwa ca艂kiem w 艣rodku miasta.. jeden w centrum handlowym.. a za to 4.. m贸j ulubiony ko艂o dworca.. i tam jest full r贸偶nych fajnych rzeczy. Wszystkie rodzaje Biosilk贸w gdzie nie mozna ich praktycznie dosta膰 i wiele innych super rzeczy. Od wszystkich maseczek do jedwabiu.. Nawet jest lakier do w艂os贸w Biosilk.. no wszystko. I nie jest tez tam az tak tanio.. ale sa tam oczywi艣cie te偶 ta艅sze rzeczy ni偶 gdzie indziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wol臋 drogerie natura
bo ma jednak lepsze promocje.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia prosz膮ca os贸bka
tak, tylko najbardziej denerwuj膮cy s膮 ci ochroniarze... 艂a偶膮 krok w krok i gapi膮 si臋 na r臋c臋 :/ strasznie wkurzaj膮ce. Obniza komfort zakupow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Kathrein
do Kathrein---jestes z Bydgoszczy?

Udost臋pnij ten post

nie.. nie z Bydgoszczy.. ;) ale nie mam az tak daleko, 偶eby tam dojecha膰 :P Taa.. ci ochroniarze tez mnie czasami wkurzaj膮 -.-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja lubie kupowac w rossmanie
mieszkam na "zadupiu" i tutaj nigdy nie kupie dobrego balsamu, szamponu itd. dlatego b臋d膮c w mie艣cie cz臋sto wchodz臋 do rossmana i robie zakupy kosmetyczne ;-) A co do ochroniarzy to te偶 mnie wkurzaj膮 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do prawdy
stracilas cnote, dzieki, wiem ze ten temat nie nadaje sie dla byle kogo :) ochroniarze sa do dupy. moze zrobimy taka akcje ze sie zbierzemy i napadniemy takiego ochronizrza w rossmannie. bedzie zabawinie :D czlowiek sobie wybiera podpaski, tampony czy cokolwiek a ten sleczy nad Toba i sie gapi. matko droga, to koszmar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie doprawdy tylko otoz to
:)

Udost臋pnij ten post

u mnie w mie艣cie kosmetyki w rossmannie s膮 zazwyczaj od 1 z艂 do 4 z艂 ta艅sze ni偶 w naturze. Nie m贸wi臋 oczywi艣cie o polkach z kosmetykami astora laoreala itp - bo tych kosmetykow ceny s膮 te same. Ale u pozostalych produktow - zawsze jest r贸偶nica w cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fajnie brzmi
Nazwa sama w sobie jest fajna, 艂adniej brzmi " Kupi艂am w Rossmanie " ni偶 " Kupi艂am w drogerii " i fakt, 偶e niekt贸re towary sa ta艅sze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzidzia8484
artyku艂y dla dzieci sa duzo duzo tansze, zupki, kaszki i takie tam..a czy drogeria jest 3 rzedu..coz to zwykly supermarket a nie perfumeria, nie wszyscy moga pozwolic sobie na kosmetyki z wyzszej polki

Udost臋pnij ten post

fakt u mnie w miescie tez ochroniarze sa wkurzajacy;p ale niektore kosmetyki sa tansze w naturze;] a ze mam blisko do niej i do rossmana to kupuje tu i tu ;] wystarczy ze wyjde z domu to naprzeciwko mam rossman a obok bramy do domu nature;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kathrein to mo偶e jeste艣 z
Torunia? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelka321
s膮 艣wietne promocje, mi艂a obs艂uga, bogaty asortyment, gratisy dla klient贸w, bezp艂atny miesi臋cznik SKARB [bardzo ciekawy, polecam do czytania ;)], konkursy, prezenty rossnet, karta visa rossmann z rabatem 5%, na ka偶dej promocji mo偶na ustrzeli膰 okazj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ju偶 mysla艂am 偶e Katherine
jeste艣 z mojego miasta, ale u mnie s膮 tylko trzy - cho膰 w podobnych miejscach - jeden ko艂o dworca, jeden w galerii i jeden w centrum Chyba 偶e o jakim艣 nie wiem :-) A rossmana w og贸le lubi臋 i ju偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przepraszam najmocniej
za b艂膮d w nicku Kathrein! To tak z rozp臋du!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo jest tam taniej i wszystkie
lub prawie wszystkie kosmetyki jakie s膮 mi potrzebne sa w jednym miejscu i nie trzeba biegac po 10 innych drogeriach aby co艣 kupi膰 no i sa fajne promocje!A kosmetyki made in Rossmann te偶 czasem u偶ywam;)S膮 ok:)

Udost臋pnij ten post