Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrycznaa

Ludzie mam duży brzuch!!!!!

Polecane posty

Gość masakrycznaa

odrazu mówie że to nie ciązy, od 2 lat mam duzy brzuch, nie jestem gruba , ale brzuch mam wielki , nie wiem czy to kwestia pracy jelit? wyprózniam sie odpowiednio:) wstydze sie zakładac obcisłuch bluzek ,nawet w luźnych wygladam jak w ciązy ! ost dobiła mnie kolezanka, po długiej przerwie sie spotkałyśmy a ona sie grzecznie zapytała czy jestem w ciąży :((((((

Gość ot może i ciąża
Albo to z głodu

Gość trtrtttr
huj nas to obchodzi

Gość to moga byc hormony
nie wiem ile masz lat ..ale np po 40 / 50 hormony "wypychaja" brzuszek ...robi sie on wlasnie taki jakby wiekszy ..

Gość masakrycznaa
mówie żę to nie ciąza ,chodze regularnie do lekarza:O z reszta ciąza nie trwa 2 lat !

Gość masakrycznaa
22 lata:(

Gość masakrycznaa
fotecki nie zrobie, wstydze sie :O :classic_cool:

Gość dsdvs
ja mam to samo, nie wiedzilam co sie dzieje a brzuch mialam jak w 5 miesiacu :/ okazalo sie ze mam kolpoty z odzwiernikiem, ze praca jelit nawala pomimo regularnego wyprozniania i ze w brzuchu znajduje sie powietrze, , sprawe rozwiazal zanieg chirurgiczny i wyleczenie alergii pokarmowej

Gość ++dama
zrób kupe

Gość masakrycznaa
nieeee! chirurg! a co to za zabieg? teraz pojde do lekarza, myslałam ze mnie wyśmieje jak mu powiem ze mam duzy brzuch, to mnie do gina wysle

Gość masakrycznaa
robie kupe

Gość masakrycznaa
no ale ja mam duzy brzuch a w nim kupe smrodu

Gość dsdvs
mailam zwezenie odzwiernika bo nie przechodzil pokarm do jelit wylko cofal sie i odkladal w zoladku :( od tgoe wywiazala sie alergoia pokarmowai i gay plus powietrze w brzuchu, opuchlizna i wypchniecei jelit do prodzu przez to duzy brzuch, zabig nic nie boli i jest jak gastroskopia tylko w narkozie wiec nie nalezy sie bac, ale moze nie masz tego

Gość masakrycznaa
nie że teraz, ogólnie, standart dwie dziennie ,z resztą od zrobienia kupy brzuch mi nie maleje :(

Gość dsdvs
no ja mailm standard 2 razy dziennie i mimo wszytko, lekarz powiedzial ze spare powinna zalatwic zmiana dietu i dzo mniejsze ilosi jedzenia a jak nie poskutkuje po 3 miesaicach to zabieg wiec radze udac sie do leakrza

Gość masakrycznaa
dzieki za odp:) a pwoiedz mi czy oprocz tego miałaś jakieś inne objawy? co byłem powodem zwężenia?

Gość dsdvs
to to moze byc to bo ja mialam to samo, brzuch mial ok 15 cm mniej po wyproznieniu w obwodzie!!! a gopdzine pozniej znow go wypychalo:/

Gość dsdvs
ogolnie jako dziecko mialam operacje na odzwiernik- taka wada wrodzona u 30% niemowlat i wszytko bylo ok, wyjechalm do angilli na wakcje i tamtejdze jedzenie chemia i sterydy podzialay jak katalizator na odzwiernik i poprostu sam sie otworzyl, wszytko puscilo, lekarz twierdzi ze to wina niezdrowej diety tam :/

Gość masakrycznaa
to może nie mam tego :( ale wiecie co czasem zdarza mi sie trzymać kupe i duzo kawy pije

Gość dsdvs
wiesz co , moj lekarz przepisal mi dite specjalna na wlasnie problemy z jelitami i rzoladkiem mozesz sprobowac prez tyzien i jak pomoze tu bedziesz wiedziec na czym stoisz:)

Gość masakrycznaa

Gość masakrycznaa
a z czego sklada sie ta dieta?:)

Gość dsdvs
codziennie sniadanie : platki owsiane/wrysik mala miseczka ewentualnie kawa chrbata bez cukru pon-sr-piatek obiad: saltka wazywna z kurczakiem z odrobina oliwy z oliwek kolacja 2 jaka+greipfrut+ 2 plastry szynki - bialego miesa oczywiscie wtorek-czwartek sobota obiad: wolowina duszona , mzna zastapic ewentualnie cielecina, salatka, kolacja: jabłko, greiprfut 2 kromki chleba niedziela: Obiad: rozsól ulb pomidorowa z ryzem i kawalkami miesa kolacja: 4 plastry bialej szynki np z kurczaka, 1 pomidor, ogorek,cebula pic minimum 2 litry wodzy dziennie, mozna pic kawe cherbate bez ckru!!!

Gość masakrycznaa
dziekuje :)!