Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrycznaa

Ludzie mam duży brzuch!!!!!

Polecane posty

Gość u5a
ja tez jestem szczupła i wygladam jakbym była w 4 miesiacu cięży. najgorzej latem bo gdy zaloze obcisła bluzke i pojde do gina to dziwnie na mie patrza... bo mimo ze mam 19 lat to bardzo mlodo wygladam na buzi. Tez nie wiem co z tym zrobic.. jakos sie do niego przyzwyczaiłam..... niechce mi sie odchudzac i meczyc bo zycie jest za krotkie. smierc mi nie grozi z tego powodu ze mam brzuch wiec luz ;)

Dobra dieta: 6:00 - wstajesz z wyra, a spisz do 11, szybko wpierdalasz dwa banany, jednego do kieszeni 6:15 - jedziesz na wies 7:00 - obrabiasz pole, sama, kopaczka, 30 ha 9:00 - przerwa na buleczke z maslem 9:15 - zapierdalasz z nowu w polu 12:00 - mowisz do najwiekszego wiesniaka we wsi, ze jest jebniety, a potem popierdalasz po polu jak cie goni 14:00 - przerwa na banana i 40 jablek 15:00 - srasz dlugo, aby wysrac cale kiszki 16:00 - znowu do pola 18:00 - idziesz do baru i ruchasz co popadnie, seks wyciaga 20:00 - jesz jajecznice z indyczych jak surowych 21:00 - spisz

Gość dsdvs
ale to nie jest dieta odchudzajaca to nie jest odchudazanie ale regulowanie pracy jelit, bo nie wazne jest ile zjesz saltki pomidorow i bialego mniesa, jest to niskokaloryczne i lekkostrawne jedzenie ktore powinno uregulowac prace jelit, na tej doece sie raczej nie chudznie tylko brzuzek sie splaszcza ;) ps. jesli macie tluszczyk na brzusku to informuje zena brzuchu odklada sie tluszcz z cukrow:/

Gość masakrycznaa
To Janie poradziłeś mi poradą:)