ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Sierpień 29, 2008 dzisiaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnoooka_Paula 0 Napisano Sierpień 29, 2008 why ???;[[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Bywa.. to pewnie za sprawą nadchodzącej jesieni:o już ósma i jest ciemno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Sierpień 29, 2008 chyba nie, lubię jesień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 amanta ci brakuje? nie ma z kim pobzykac?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to też nie to :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnoooka_Paula 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to czemu sie smutasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gggooo 0 Napisano Sierpień 29, 2008 to witaj w klubie.. mi tez smutno.. cholernie:(:(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 moze okres sie zbliza?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Sierpień 29, 2008 A może gorzej dziś wyglądasz?:D mi tylko to oprócz szkoły potrafi zepsuc humor:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jeszcze zdrowie jest :) kiepsko z nim ostatnio :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 29, 2008 bejbe ty pustaku:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnoooka_Paula 0 Napisano Sierpień 29, 2008 wiec co ci ??? nie powiesz to nie pomozemy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Sierpień 29, 2008 Dlaczego zawsze wszyscy mnie od pustaków wyzywają?:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach