Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belriso

Podniecić faceta-bez robienia loda! Jak inaczej?

Polecane posty

Gość Belriso

Zaczynamy sie całować,potem sie kładziemy i rączkami wedrujemy po swoim ciele.. Mnie to bardzo podnieca kiedy podczas pocałunków on wkłada mi rękę do majtek i wkłada palca w cipke. Wydaje mi się,że jest wtedy podniecony,ale kiedy po wszystkim rozmawiamy on mówi,że lubi patrzeć kiedy jest mi dobrze,ale go tak szybko nie da się nakręcić ;/ Czy to go wcale nie podnieca? Co mam zrobić żeby on też sie podniecił? Dodam,że nie mam dużego doświadczenia w "tych" sprawach.

Gość no a tyyyyyyyyyyyy
a ty bawisz sie jego sisiorkiem ?

Gość Belriso
Nie...

Gość Belriso
a ile mam żądać zaplaty ?

Gość no a tyyyyyyyyyyyy
no to jak go chcesz podniecić ? loda nie musisz mu od razu robić, ale do rączki to przecież możesz

Gość Belriso
Głupi podszywacz ;/

Gość Belriso
Zresztą kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i on powiedział,że mi sie tak łatwo nie da to co mam na siłe mu łape do gaci włożyć? Wolałabym mniej obrzydliwy sposób..

Gość abada
On ci sie tak latwo nie da a ty mu sie dalas? dziwne, ze to dla ciebie obrzydliwe a jak on ci pakuje reke w gacie to nie

Gość Młody_naście
dziwne trochę, że tego Twojego faceta nie podnieca taka gra wstępna... ja kiedy tylko zaczynam się całować ze swoją dziewczyną to mam pałąk jak ze stali :] ale odnośnie Twojej wypowiedzi: masz mniej niż 18 lat prawda?

Gość Belriso
w lutym 18 ;) on w styczniu 19

Gość sixsexsax
Co jest obrzydliwego w pieszczeniu faceta ręką? :| to świetne uczucie dla obojga, musisz opanować technikę a facet będzie wniebowzięty..

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa25
zgadzam sie z przedmówczynią

W ogóle go nie podnieca całowanie, macanie? Zupełnie miękki wacek? Jakieś dziwne to :O Taki młody chłopak powinien mieć erekcje od całowania się w ciuchach, tak mi się wydaje. Inna sprawa, że uważanie dotknięcia penisa dłonią za obrzydliwe troche szczeniackie jest. Skoro cię seks brzydzi, to po co się za niego zabierać? Chociaż jakbym miała zrobić facetowi loda, a tu zupełny flak, nie podniecony nawet w połowie wcześniejszym całowaniem czy ogólnie erotyczną sytuacją - trochę głupio bym się poczuła.

Gość Belriso
Właśnie on mówi,że takie rzeczy go nie jarają, Czasami nawet podczas seksu sie nie nakręca.. Nie wiem czy to z nim coś jest nie tak czy ze mną ;|

Gość yuiop
wyczysc mu rów

A co ty myślałaś? Że podnieci się samym robieniem dobrze tobie i to wystarczy? :O A ty byś się podniecała jakbyś tylko nim się zajmowała a on leżał jak kłoda? Zacznij go pieścić, pobaw się kutaskiem i wtedy będzie wszystko ok

A co cię tak w tym zdziwiło, Chinka? :O Dziewczyna nie pisała, że leży jak kłoda, tylko że razem kładą się, całują, dotykają swoich ciał - mojego faceta to podnieca, i myślę że większość tych, którzy nie mają problemów z erekcją też. To nie znaczy, że ona ma go nie pieścić, ale imho jak faceta w ogóle nie podnieca gra wstępna, jego naga wzdychająca kobieta etc, i trzeba się nim zająć ręcznie żeby penis w ogóle drgnął, to coś jest nie tak.

Gość Belriso
a co to jest ten kutasek?:(

Gość Belriso
losie co za podszywacz ;// Nie chce żeby było dobrze tylko mi. On mówi,że go to śmieszy kiedy dziewczyna sie szybciej podnieca od niego ale za groma nie można go podniecić,przynajmniej nigdy nie powiedział,że te pieszczoty go podnieciły,zawsze mówi,że nie,

Gość dfghj
jebnij mu loda potem kutasa w cipke i juz, co ty myslisz przecie to kutasem sie odbiera przyjemnosc

Gość bo moze
jest niedojrzaly? jak facet moze powiedziec ze go smieszy jak dziewczyna sie szybciej podnieca ! moze on wcale uczuciowo w to nie jest zaangazowany? jakby mi moj chlopak to powiedzial, nigdy wiecej nie chcialabym z nim juz zadnych zblizen ;/ bo bym miala wrazenie ze ciągle go 'śmiesze'... moze powinnas sobie odpuscic? a nie latac na jego skiknienia

Gość Belriso
nie wiem moze. Tez mi to odbiera checi do jakichkolwiek zblizen ;/

Gość Podnoooooooosze

Gość Belriso
poza tym powiedzial mi ostatnio ze bardzo kręci go jak mu dziewczyny wkłada palce no wiecie... tam z tyłu :/ kiedys tez nasza wspolna kolezanka powiedziala mi, ze chodzily ploty ze on umawial sie z kilkoma starszymi chlopakami... czy moze to ma jakis zwiazek z naszymi problemami erotycznymi?? ;/;/;/

Gość Belriso
wogóle to robienie loda to grzech i dlatego nie możemy...

Gość Belriso
ta jedna wypowiedź nade mna to znowu ten cholerny podszywacz ;/ wrrr

Gość Belriso
a jak mu stawiam ciepłego koca na klace to az pod sufit tryska, moze faktycznie cos z nim nie tak?czy wasi faceci tez tak maja?

Gość kamaczo
mi to staje od całowania anieraz od samego patrzenia na fajne cipki

Gość kamaczo
ja pierdole "ciepły kloc" chyba się pozygam

Gość Belriso
czemu porzygam>Mnietek lubi jak mu do stawiam, zreszta jego ojciec tez czesto mnie o to prosi jak sie gzimy:-)