Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskara99

Rozmiar stanika!

Polecane posty

Gość Maskara99

Heh zainspirował mnie poniższy temat. odkryłam, że mój stanik jest źle dobrany;/ Pod biustem (mierzyłam maaardzo ciasno) mam 71cm a w biuscie luuzno mam 87(albo86) jaki powinnam kupic stanik i gdzie sa takie sklepy? II gdzie jest najwiekszy obwod w biuscie(w okolicy sutkow?) i jak luźno mierzyc bo nie wiem czy nie za lużno to robie:(....

Gość abada
wpisz w goglach rozmair stanika znajdziesz pomocne strony

Gość Maskara99
ee nie ja mam mały biust:) A wg rozmiaru polskiego?? I gdzie kupujesz stanik? Bo ja jak dotad kupowalam 75B...

Gość staniki staniki
wg polskiego 65 E lub 65 F, tak ci się tylko wydaje, że mały, jak kupisz dobry stanik to ci się powiększy, bo CAŁA pierś będzie w staniku, poczytaj fora to zobaczysz, że wiele kobiet tak ma ja zawsze nosiłam 70 A, po dobraniu dobrego stanika zmieniłam na 60 C, a po 4 miesiącach muszę zmienić na 60 D, bo mi biust "się powiększył" czyli powrócił na miejsce ;)

Gość Maskara99
A gdzie kupic taki stanik?:D

Gość Maskara99
hej hej:P czekam na odp:)

Gość BigFoot00
ja mam pod biustem rowniez 71 ale w biuscie za to 96 ... za stanik place ok 100zl;/ a i tak zawsze zly rozmiar kupie - zazwyczaj z zamala miska... nienawize kupowac bielizny i kupuje ja tylko z przynusu - raz na 3 miesaice;/... wybieranie odpowiedniego romairu itp to dla mnie meka;|

Gość Maskara99
czyli masz 65J tak?

A tam zaraz J ;) Uczciwe 65FF/G brytyjskie, 60GG/H w luźniejszych ma dziewczyna :) 65J to by polskie/triumphowe wypadało, ale to mało kto robi jak na razie, więc jeszcze trochę trzeba pobazować na brytyjczykach. A sklepy z pełną rozmiarówką są omówione tutaj: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/ (plus warto zaglądać na Lobby Biuściastych, bo tam się anonsują nowo powstające, jak dopasowana.pl, stacjonarny Yoshi w Poznaniu i coś we Wrocławiu - jeszcze chyba bez nazwy )

Gość Maskara99
hm czyli w polskich sklepach tez jest rozmiarówka brytyjska?:D masakra;/:P