Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssss

kobieta i orgazm

Polecane posty

Gość sssssssssssssssss

Dziewczyny ktore osiagaja orgazm podczas stosunku poradzcie , w jakiej pozycji do tego doszlo ??? Od roku wspolzyje z moim męzczyzną jednak podczas stosunku nie dam rady nigdy poznac tego uczucia , tylko podczas stymulacji lechtaczki. Najgorsze jest to i co mnie bardzo wkurza , ze moj facet wie o tym..... często w ten sposob mnie zadowala ale baaardzo często jest tak ze się kochamy - on konczy zadowolony a ja nic , jestem nie zaspokojona , a on nic z tego sobie nie robi . Wiele ludzi mowi ze rozmowa to podstawa itp , ale do cholera jak ja mu mam powiedziec o tym zeby o mnie pamietal...Co ja mu powiem.. wiesz ze nie dochodze podczas stosunku czy moglbys mi zrobic dobrze ???:/:/ Strasznie sie z tym mecze , mam juz tego dosyc , jemu super fajnie , owszem sex jest dla mnie przyjemny ale chce poczuc orgazm. Ciekawi mnie jak by sie facet czul jak by podczas stosunku nie dochozil za kazdym razem

Gość zmień faceta

Gość masz służyć swojemu
mężczyźnie a nie orgazmu ci się zachciewa :classic_cool:

Gość sssssssssssssssss
nie chce go zmieniac L(:(:(:(:( kochAM GO

Gość mm leca w kulki
hmmm.... przykro mi to mowić, ale facet który kocha kobiete najzwyczajniej w swiecie pragnie dac swojej kobiecie orgazm, malo tego... bardziej zalezy mu na daniu przyjemnosci osobie ktora kocha niz sobie samemu... ja tak mam...

Gość mm leca w kulki
nie chcesz zmieniac... hmmm. to jedyne co Co moge zagwarantować to ze predzej czy pozniej sie rozstaniecie. w zwiazku dwojga nie aseksualnych ludzi musi być miejsce na czysty egoistyczny orgazm. inaczej predzej czy pozniej przestaniesz w swoim facecie widziec faceta.

Gość sssssssssssssssss
zasmuciliscie mnie :(:(:(

Gość taaa słuchaj rady kafe to
na tym najlepiej wyjdziesz :o 🖐️ tutaj same desperatki siedzą

Gość sssssssssssssssss
no wiesz... ktoras napewno miala ten orgazm , dlatego pisze.......

Gość leili
To znajdźcie taka pozycję która będzie sprzyjała pieszcotom łechtaczki podczas stosunku ja mam np taką jak na jeźdźca tylko pochylona do niego mocno i przy ruchach w przód i tył obcieram łechtaczką o jego ciałko, jeszce lepsza jest jak on się kawałeczek podnieise i tułów skręci w którąś stronę delikatnie, możesz także na siedząco na krzesełku mocno wtuleni ty na nim lub na misjonarza tylko musi na Tobie leżeć i brzuszkiem dotykać Twojego brzuszka. A najlepsza jest na stojąco tylko facet musi mieć trochę siły żeby utrzymać całą

Gość leili
A JEŚLI i to nie to powiedz mu po że niech teraz on Cię pieści do końca... napewno nie powie nie;)