Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawell

powiedziała ze nie moze i nie chce być ze mną

Polecane posty

Gość Pawell

Dzisiaj dziewczyna mi powiedziała ze nie moze i nie cche byc ze mną :( w sumie to spotykalismy sie około 4 lat ale mało kto o tym wiedział bo ona spotykała sie z chłopakiem do którego jak mi mówiła nic nie czuła, ale z nim chodziła wszedzie na imprezy oficjalnie a ja byłem tylko pokryjomu :( nie wiem co mam z tym zrobic jak sobie z tym poradzić!!

Gość maly ksiaze
a czemu sie z toba spotykała?

4 lata pokryjomu z nią byłeś??????????????????????????????

Gość onufry opa opa
jesteście z CBA ?

Gość Pawell
Tak i dzisiaj mi powiedziała ze nie chce sie ze mną spotykac juz znalazła taki pretekst ze moja mama powiedziała ze ze mną jeździła i jej mama powiedziała ze kłamała cały czas a jej mama była i jest za tamtym chłopakiem. teraz mi napisała smsa ze wszytsko mowiłem mamie ze jade z nia i napisała mi zebym juz do niej nie pisał ani nie dzwonił ze juz ma dosyć ze juz jest wszystko jasne!! nie wiem co zrobić czy dac sobie z nią spokój??

Gość zwykły dzień
łe? 4 lat pokryjomu? masz chyba jakies problemy z glowa

Gość Pawell
chodziło mi o 4 lata pokryjomu

Gość Pawell
było fajnie jak sie spotykaliśmy ale mi cały czas przeszkadzał jej chłopak a ona nie potrafiła z niego zrezygnować wszedzie byli oficjalnie a ja z nią sie spotykałem tak ze nikt nie wiedział nikt nas miał nie widziec :( a dzisiaj mi powiedziała ze nie bedziemy juz sie spotykac to chyba zalezy jej na nim powiedziała ze nie moze bo jej w domu nie pozwola i tez nie chce sie ze mną spotykac :(

Gość kamiilllaaa
ile masz lat 15? mogles sie spoedziwac takiego final,spotykaliscie sie 4 lata pokryjomu, co wydaje mi sie bardzo smieszne

Gość Pawell
ja mam 28 ona 24 i teraz mi pisze smsy ze cos mowiłem ze ona ma z tego tytułu problemy ze u niej w domu mama sie dowiedziała ze spotykała sie ze mna ze jeździlismy razem gdzieś!!

dziwne jest to, że tak 4 lata pokryjomu sie z nia spotykales? choć może nie? byłeś jej kochankiem i tyle.

Gość red star
mam wrazenie, ze niepełnosprytny jestes

Gość Pawell
:( sam teraz nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć :(

Gość Pawell
MOze poprostu dac sobie z tym już spokój :(

dobrze by było choć z 3 lata to napewno za późno, ale lepiej późno niż wcale

Gość Pawell
bedzie cięzko ale moz esie uda :(

Gość Pawell
teraz winę zwaliła na mnie ze to wszystko przezemnie :( no la cóż jakis kozioł ofiarny musi byc :(

Gość a po kiego
ale durny chłop , zmarnowałeś sobie 4 l zycia na cwaną gęś

Gość kaaaamiilllaaa
ja dodam:), ze wyjatkowo glupi ona tez chyba byla jakas dziwna jak wytrzymala te 4 lata nawet pokryjomy z glupkiem

Gość Pawell
zalezy mi na niej ale ona chyba nie traktowała mnie powaznie :( bo jakby traktowała to by normalnie była ze mna ze wszystkiego zrezygnowała i była ze mna tak mi sie wydaje :(

Gość Pawell
czemu głupi jestem????

Gość kaaaamiilllaaa
dlaczego ona spotykala sie z toba 4 lata pokryjomu? widac albo wstydzila sie ciebie albo traktowala cie jak zabawke tylko glupi czlowiek moze robic nadzieje na bycie z kims w takiej sytuacji

Gość pawell
Wiesz było na pocztku spotkanie fajnie ona miała chłopaka i ja sie spotykałem z nia ale to sie zmieniło zaczęlismy sie częsciej spotykac zaczęliśmy robić wszystko razem jakbysmy byli ze sobą ale nie bylismy bo ona ostatnio mi powiedziała a co bylismy razem to normalnie az mi ręce opadły a zaczęła mowić ze ja taki jestem ze tamten jest lepszy nigdy nie płakała przez niego a przezemnie płakała.

Gość pawell
akurat :( napisala mi ze robiła wszystko pokryjomu zeby u niej w domu nie widzieli a tu mama sie jej dowiedziała i zrobi la mi awanture ze ona wszystko roiła zeby nie dowiedzieli sie a mama jaj sie dowiedziała a kiedyś mi mowiła ze juz powoli zaczyna mowić w domu ze sie spotykamy. chyba sie pogubiła sama.

Gość xcvc
przynajmniej miales seks, dobre i to

Tia... znam ten typ kobiety - chce rypki i akwarium. Skończ z nią chłopie - na dowidzenia najlepiej powiedz jej to co powiedzieć powinieneś. A jak jesteś mściwy to powiedz też jej facetowi. Jak nadal będziesz w tym trwać to obudzisz się z ręką w nocniku - ona będzie z innym a Ty nadal będziesz ją kochać i będziesz sam jak palec - a na koniec ona Ci napisze, żebyście zostali przyjaciółmi. Daj se spokój chłopie - dobra rada.

poruchałeś sobie, a teraz poszukaj normalnej laski... jakas gowniara okrecila sobie Ciebie wokol palca, a Ty teraz jeszcze beczysz..