Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawell

powiedziała ze nie moze i nie chce być ze mną

Polecane posty

chcesz być zapchajdziurą, bądź a z czego chcesz wychodzić jak nic nie było patrząc tak z boku a tak na marginesie, to tamten też jakiś lepszy typ

Gość pawell
Chyba cały czas zapychałem dziury:( a ja wiem czy tamten lepszy jak kiedys widziałem ich razem to napisałem ze ja nie jestem taki głupi i nie uwierze we wszystko co ona mowi jak tamten. A ona mi napisała : A od niego to sie............... niech Cie to nie interesuje zajmij sie soba nie interesuj sie kims bo za mądrego nie uchodzisz. To widac ewidentnie w tym smsie ze jej na nim zlezy.

Chłpie - czego jeszcze chcesz? Powiedziliśmy Ci jak jest - Ty to powierdzasz i jeszcze jakieś "???" stawiasz... Daj se siana - nie wiem, spuść se z krzyża czy co tam Ci poprawi nastrój - idź na spacer - na rower - do kościoła.. nie wiem. Nic wiecej nie zrobisz - a jak Cię boli to znajdź sobie kobite co Cię pocieszy.

Gość pawell
oku dzieki juz mniej boli i mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie coraz mniej bolalo!!

Gość cxvcx
"Chyba cały czas zapychałem dziury" hehe, cipka i dupka?

a ty tak powaznie czy to prowokacja?? Cztery lata się z nią spotykałeś i dopiero teraz do tego doszedłeś że byłeś zapchaj-dziurą?? Jezeli 4 lata cię ukrywała to na co liczyłeś?? Że cię kocha?? No ból bolesny mnie ogarnia jak to czytam:O

Gość pawell
Tak mo mowiła ze mnie kocha ale z perspektywy czasu to wygląda inaczej. ze jakby zalezało jej na mnie i kochała mnie to by zrezygnowała ze wszystkiego dla mnie, ja to wiem bo ja dla niej ze wszystkiego zrezygnowałbym. No ale nic trudno tak miało być i tyle :(

Gość remiq
Ty paweł....tylko nie pisz ze ona była ze starogardu gdańskiego? rozumiem cie bo mimo iż u mnie było inaczej- jej rodzice wiedzieli o nas i mnie znali ,to ona w swoim towarzystwie którego ja niestety nie znałem uchodziła za wolną.a dlatego ze ona znała moich znajomych a jak ja do niej przyjeżdżałem to spędzaliśmy czas w jej domu.znałem jej tylko jedną koleżanke .a ona niestety widywała sie z kolegą.kurwa zajebał bym skurwysyna tylko że on nie wiedział ze ona ma mnie.dlatego si epowoli mszczę :) trzeba .jest wina-będzie kara.