Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprys

pochwalcie się kobiety swoją wiedzą, czy tu są kobiety które potrafią ?

Polecane posty

Gość rabarbar z szynką
z mojego dośw zawodowego wynika, ze nie ma takiego pracownika, który robiłby to wszystko dobrze, dlatego są właśnie murarze, tynkarze, glazurnicy, spawacze... ciekawam czy autor też to wszystko potrafi, oczywiście czy dobrze to robi...bo wątpie

Gość wiec ja wam powiem
ze ja więcej zrobie niz swój facet, niestety ale myśle ze to z czystego leństwa. wszystko sie da tylko trzeba chcieć! aha i chodzi mi o proste wbicie gwoździa/wywiercenie dziurki/ pomalowanie kawałka ścianki lub przepchanie zlewu jak sie zapcha itp:)

Gość wiec ja wam powiem
no niby tak, ale jak widze jak on to wszystko robi taaaaaak wolno choc zarazem dokładnie- to wole zrobić szybciej i mieć z głowy. Teraz juz daje mu cos zrobic-bo to sie nie da, choc by miał gotowac obiad 3 h-niech gotuje, zauwazyłam ze szybko sie uczyc:P Juz nawet palcka upiekł :) i poszło mu super, fakt ze z delecty ale zrobi SAM:)

Gość rabarbar z szynką
ja też potrafie takie drobne rzeczy, ale nie robie tego -chyba ze nie mam wyscia, facet też musi sie wykazać ;)

Gość wiec ja wam powiem
MYSLE TEZ ze rpzez to ze długo mieszkałam sama i stałam sie bardzo samodzielna- potrafie większosc rzeczy bo i musiałam sie nauczyc tego z daleka od domu rodzinnego- mieszkam 9 lat juz poza domkiem rodzinnym-wiec człowiek sie uczy:) remontuje jedno.drugie ..czwarte mieszkanie wynajmowane:P i tak wraz z nauką na uczelni uczy sie szpachlowac ściany hehehe:)

no wiesz ;)...z pracami domowymi musi byc jak w lozku ....wolno i dokladnie ;) so daj mu szane i nie poganiaj a nie jednym Cie jeszcze zaskoczy ;)

Gość rabarbar z szynką
tak ale nie chodzi o to, ze nie potrafisz, ja kiedyś tez miałam takie zapedy i rozumiem Cie, ale nie można faceta nauczyć, ze wszystko ejst zrobione, niech robi to swoim tempem aż zrobi, potem pochwal, pozachwycaj sie :P bedzie czuł sie jak maczomen :P

Gość rabarbar z szynką
kabel - a dlaczego Ty marnujesz wolną sobote na kafe? idz sobie do reala ;)

Gość wiec ja wam powiem
własnie sie ucze pozwalać robić i chwalić- i działa coś:) ja juz po kawci , zmykam powtarzac i czytac ciekawe ustawy ...nie ma jak piekna sobota rozpoczęta z ustawą w rączkach,,,ale wieczór bedzie wolny miłego dnia!

Ja niestety nie potrafię, ale to chyba z tego prostego względu, że nigdy nie próbowałam. Bardzo chętnie jednak przy takich pracach pomagam jako inspektor nadzoru :) Czy to się liczy??