Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsssssssss....

ja nie chcę do szkoły , koledzy z klasy znowu będa się ze mnie śmiać

Polecane posty

Gość sdsssssssss....

że deska .Już znowu słyszę "pomożesz mi w prasowaniu , zepsuła mi się deska " :(

Gość poihi
pnie martw sie nie jestes sama

Gość sdsssssssss....
😭

Gość no to na co czekasz
ja też nie chcę do szkoły!! Też się kolega ze mnie śmieje, ale z innego powodu... i w ogóle jest taki chamski... porażka :(

Gość poihi
w ryj i po sprawie !

Gość sdsssssssss....
ale jak w ryj ?

Ile masz lat? Proponuje kupic sobie koszulke z napisem sprzodu :Po co mi duze cycki.. z tyłu: ... jesli mam taka fajna dupcie?

Ja nie chcę do szkoły bo nie chce mi sie uczyć :o !! Znowu zaczną sie nudne lekcje polskiego :o ,znowu trzeba bedzie stac w kolecje na obiad,znowu trzeba będzie trzeba wstać wcześniej rano zeby zdązyc spisac prace domowe,znowu trzeba będzie zmieniać ciapki :o i moge tak wymieniać i wymieniać:O A najgorsze jest to ze niose sztandar 😭

Gość sdsssssssss....
mam 16 lat :o

Gość jestes gupia

to powiedz: "mam dopiero 16 lat, cyce rosna do 20, wiec ja mam jeszcze szanse na duzy biust, natomiast Twoj kretynizm jest tak gleboki, ze watpie czy cokolwiek Ci pomoze" i koszulka o ile masz fajna dupcie:P

Gość sdsssssssss....
oni mnie nie lubią :(

Gość cxcx
czesc deska :D 🖐️

Gość o cholerkaaaa
to tak to już w poniedziałek, ja też nie chce. Wszyysto znów się zacznie ta obłuda, zawiść, wrogość i kłamstwa, podteksty, dwulicowość, tam widać jaki człowiek naprawde jest, czym sie kieruje. Ja straciłam przez to wiare w ludzi całkowicie. przez ostatnie 2 miechy troszkę ją odbudowałam ale teraz pewnie zniknie \"for ever\". Buuuuuuu :( Może napiszemy jakąś petycje ? :) ale niestety każdy musi przez to przejść \"szkoła życia\" jak to się mówi. Mi został już niewiele :) I hope so jeszcze troche i koniec :)

Gość sdsssssssss....
dziewczyny chcą się przypodobać chłopakom :( ale też się ze mnie śmieją na wfe. Dobrze się uczę jestem skryta ...

to to olej ale nie sadze, zeby nie lubili cie z powodu cycow podejrzewam, ze skoro zalozylas tak glupi temat, jest z ciebie taka typowa sierotka, wiec sien ie dziwie ze ci dokuczaja:(

Gość poihi
a ci twoji koledzy czy kolezanki mają jakieś "wady" ?

Gość o cholerkaaaa
ejj jak masz 16 lat to chyba teraz powinnaś iść do LO, dobrze pamiętam ? więc nowa klasa i pewnie nikt już z ciebie śmiać się będzię, ale niestety teraz zbaczysz co to znaczy prawdziwa szkoła i prawdziwe problemy

bo ze szkola jest podobnie jak z praca - spotykasz sie tam z danymi ludzmi z koniecznosci, nie z wyboru, wiec zazwyczaj jest srednio nie wybierasz sobie ludzi, z ktorymi pracujesz, uczysz sie pod wzgledem towarzyskim LO wspominam srednio, strudia koszmarnie (same kujony), studium policealne zajebiscie (wiekoszsc facetow i piwkowanie na wycieczkach :D) jedyne co Ci mozna doradzic, to zeby ich olać, no bo co innego mialabys zrobic?

Gość poihi
ze mnie to chłopacy sie raczej smieli dziewczy nie musisz stać się odważniejsz, umiec odgryść sie słowem

Gość sdsssssssss....
spróbuję ich olać :) będzie to ciężkie ale spróbuję

Gość greg 82
pomożesz mi w prasowaniu , zepsuła mi się deska heheheheheheeh :D

Gość jhhg
u mnie to nawet rysowali moje karykatury i kurwa to nie było śmieszne

Dla mnie porazka byla podstawowka, bo bylem raczej niskim facetem i za wiele nie moglem zdzialac. Za to liceum wspominam lepiej, bo mnie wyciaglo w gore, takze wsrod znajomych nie bylo najgorzej, gorzej bo uczepila sie mnie taka franca z matmy, przesladowala do konca, ale na maturze postawila dobry stopien o dziwo:) Liceum to najlepszy okres aby poznac tajniki nagosci kobiet. Co do facetow duzo jest zakompleksionych chojkow co to swoje niskie poczucie wartosci lecza obrzucajac dziewczyny blotem, dziewczyny tez nie lepsze, grunt to miec mine \"sram na to wszystko\" to dadza spokuj.