Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eenmilka

Mamma Mia czy Przebudzenie

Polecane posty

Gość eenmilka

Pierwszy film oceniają na filmwebie na (chyba 8.40 drugi 7...coś Ale nie lubie sugerowac sie glosami, Dlatego pisze na forum, a do kina ide juz dzis wieczorkiem, takze pomozcie wybrać! :) pozdrawiam

Gość to sa przeciez dwa rozne
filmy... Zalezy co lubisz i na co masz ochote ;)

Gość widzialam oba to zalezy jakie
filmy lubisz, jesli masz kase idz na oba:)):P

Gość ommnix
Bylam na Mama Mia-swietny, wakacyjny film. Z kina wychodzilam b.pozytywnie naladowana- naprawde polecam Drugiego filmu nie widzialam

Ja bym wolala na Przebudzene isc, chociaz lubie bardzo musicale ;) Ale nie lubie komedii romantycznych :P

Gość emilka__
Tak wiem zapomnialam dodac, ze nie upieram sie nad jednym gatunkiem bo podobaja mi sie zarowno horrory jak i komedie, a takze filmy sensacyjne, chetnie ogladam wszystko jesli warto jesli film jest zrobiony ciekawie i ma dobra fabulę.

Gość Bladousta
Ja wieczorem ide na Uprowadzona. Nie sadze zeby mamma mia bylo jakims ciekawym filmem szczerze mowiac ;)

O!! Uprowadzona tez bym chetnie zobaczyla ;) Do autorki: jak masz kase to idz na wszystko :D

ja bardziej polecam Przebudzenie . mamma mia byla przewidywalna i cukierkowa:P jedyne co fajne byly piosenki abby ale.. przeciez kazdy je zna :) klasyka ale zalezy co kto lubi:)

\"Mamma Mia\" nie jest filmem, który ma zaskakiwać. Jest to miła dla oka historyjka z łatwym do przewidzenia zakończeniem. Ja poszłam na to dla muzyki - uwielbiam stare kawałki, a Abba jest super :) Strasznie mi się podobały te wykonania i według mnie to były dobrze wydane pieniądze. I o to chodzi w tym filmie. \"Przebudzenia\" nie widziałam jeszcze, ale się wybieram, bo wydaje się nawet ok jak na komercyjne kino.