Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka1234567

pytanie do kobiet ktore wyszly za maz przed 20 rokiem zycia

Polecane posty

Gość rybka1234567

czy jestescie szczesliwe?? czy czujecie sie szczesliwe?? nie zalujecie czasem? i czy nie zastanawiacie sie jakby to bylo gdybyscie poczekaly? czy amz was traktuje dobrze?? jak to jest... ciezko jest mi podjac decyzje...

Gość GOOOSI
u wszystkich to był przemyślany wybór :classic_cool: nikt nie wpadł :classic_cool: tak to było zaplanowane :classic_cool:

Gość ALTIMI
poczekaj jeszcze z pare lat zanim wjdziesz za maz mozciezreciez byc ze soba bez malzenstwa

Gość przegrane życie ... zawsze ...
... i to z kretesem ... :-O Tylko małżeństwa po 30-stce mają spore szanse powodzenia.

Gość mhh
ja wyszlam za maż w wieku 19 lat. teraz mam 21. i to nei bylo w podou ciąży. nie mamy dziecie jestesmy dalej razem i sie kochamy. jest wspaniale. slub wzielismyz milosci. teraz mamy mieszkanko oboje pracujemy ja jeszcze do tego studiuje. i udzielam korepetycji . mamy z czego zyc i mozemy pozwolic sobie na wakacje, cyz na samochod.

Gość dfhbcvb
moja kuzynka wyszla niedanwo za maz... rok temu ma teraz 21 lat... jest bardzo nieszczesliwa... siedzi w domu z dzieckiem albo w polu.. bo maja role do uprawiania.. sex jej nie sprawia przyjemnosci.. jest po to by zaspokoic faceta... on nia rzadzi bo on zarabia... wspolczuje jej