Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to chore nasienie

powiedzcie co mam zrobic....prosze wazne

Polecane posty

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/ ;/ ;/

Aktualnie nie mam żadnego, ale jak miałam, to poza wspólnymi spotkaniami mógł sobie chodzić. Jak się z kimś związuję, to nie zostawiam dawnego życia za sobą, ale nadal utrzymuję kontakty ze znajomymi i tak samo facet. A że ja mam kumpli, a faceci koleżanki, to od razu trzeba zrywać kontakty?? Dlaczego z miejsca podejrzewać zdradę itp?? Popatrz na siebie - sama mówisz, że jak on pójdzie dziś do kina, to nie masz co ze sobą zrobić, bo nie ma Twojej najlepszej koleżanki. Jednej koleżanki. A innych znajomych nie masz?? Jeśli się rozstaniecie, to zostaniesz z tą jedną przyjaciółką, a poza tym całkiem sama. A on będzie miał znajomych, z którymi zawsze będzie mógł coś zrobić. I bardzo dobrze. A Tobie współczuję...

chyba Ci sie cos pojebalo :D:D dlaczego go podejrzewam o zdrade? szczerze? mam Ci wymienic wszystkie? i te przeprosiny tez? i te samobojstweka ktore n litosc mnie braly?

no to skoro nie wiesz jak sobie uzywa z dziewczynkami to mi nie pierdol ze jestes histeryczka!!!

jestem histeryczka*

Gość 2323
skoro sobie uzywa z panienkami to daj sobie spokoj z nim :| koles ma laske i idzie do kina z inna? specjalnie wybral horror bo wie ze tego nie lubisz. wez go rzuc i tyle. ile Wy macie lat? :o

Wiesz, jeśli sobie używa, to już inna sprawa. Ty napisałaś o pójściu do kina dzisiaj, a to dla mnie nie jest żaden problem i o to mi chodziło. Nie jestem jasnowidzem, żeby się domyślać, że poza tym sobie używa, więc wyluzuj, ok??

bo to sie nazywa szantaz emocjonalny..

nie potrafie wyluzowac i sama sie chce zabic!!!! is koncze ten zwiazek dzis i ze soba tez...mam juz dosc teggo wszystkiego ...

Gość 2323
facet sobie nie fair pogrywa. pogadac albo rzucic w pizdu

pogrywa! bo skoro ja juz zrywalam 4 razy a on ciagle mowi ze nie moge bo sie zabije orzyklada sobie przy mnie noz do zyl...albo sie tnie...i mi zdjecia krwi wysyla i rany pokazuje jak to zle mu jak zaluje swoich czynow ..jak sie z tego uwolnic? nie umie bo ciagle jest tez "szantaz"

rozmowa nic nie daje...to jest tylko gadanie puste slowo w sumie..jest dobrze przez jakis czas

Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje.

Gość 2323
moja przyjaciolka miala takiego kolesia... siwata poza nia nie widzial, ale tez potrafil zniknac na kilka dni i tyle go bylo widac. Wystarczylo ze sie poklocili a on juz z nozem latal i sie okaleczal, pozniej jej pokazywal i mowil ze to przez nią. Koles ma zryta psyche przez narkotyki, a przyjaciolka do tej pory nie ufa facetom i nie moze znalezc sobie nikogo juz prawie 3 lata. Byla z nim troche za dlugo... wiec zastanow sie nad tym. a zerwala z nim w tkai sposob... z dnia na dzien przestala sie odzywac, zmienila numer komorki, na gg nie wchodzila, jak przychodzil do domu to nie otwierala. Poza tym 2 msc z domu nie wychodzila :|

Sory, ale skoro facet robi takie akcje, to dlaczego zaczęłaś temat od tego, że chce iść do kina?? Przecież to żaden problem! Za to szantaż zdecydowanie tak. Na to jest paragraf, wiesz??

Gość 2323
desiree dobrze mowisz. niestety :(

jak juz pisalam...juz proowalam zakonczyc to wszystko i ciagle mi mowil ze nie moge ..a trudno poiwedziec komus ukochanemu "to jest Twoje zycie i Ty o nim decydujesz i mozesz sie nawet zabic .. " ja nie chce zmieniac numeru ...nie chce sie ukrywac chce zeyc normalnie swpoim zyciem spotykac sie ze znajomymi (ktorych mam ! ale ufam najbardziej jednej osobie - dla wiadomosci kolezanki desire ) bo z nim to roznie naprawde bywa....zastanawiam sie i chce sie uwolnic!!! strasznie!!!

Gość 2323
z tego co piszesz wnioskuje ze: masz go dosc, on krzywdzi Cie psychicznie, zachowuje sie jak niezrownowazony, nie chcesz tego dalej ciągnąc ALE kochasz go i numer komorki jest wazniejszy od TWOJEGO bezpieczenstwa i zdrowia? dziewczyno... daj spokoj, szkoda zycia.

dla mnie jest problem ze idzie z kolezanka do kina bo nigdy nie chodzil.... i skoro wiesz ze Twoj facet ma wyskoki w bok za Twoimi plecami i jeszcze Ci mowi ze idzie do kina to chyba sie boje najgorszego ? moze to juz jest naprawde histeria

ale ja nie mowie ze numer jest wazniejszy bo nie musze go zmieniac ...bedzie dzwonil niech dzwoni wylacze wibracje , dzwiek ..nie bede slyszec...ale nie rozuiecie ze to skonczyc jest trudno?

Gość 2323
koles mial skoki w bok za Twoimi plecami?! a Ty... dalej z nim jestes? dalej go kochasz? 23szok. :o

miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka.

Gość 2323
oj nie... nikt nie powiedzial ze latwo to skonczyc. Wiadomo, że nie... ALE nie widzisz ze on Ci wykancza? widzisz przyszlosc waszego zwiazku? chcialabys byc jego zoną i miec z nim dzieci?

Gość 2323
"miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości" to znaczy ze wg Ciebie jestem z męzczyzną 2,5 roku i nie jest to prawdziwa milosc tak? Bo jestem szczesliwa jak nigdy. Owszem nie zawsze jest sielanka, ale to nie sa nieprzespane noce. Milosc nie jest bitwą i niepokojem. A juz nigdy nie jest tym ZAWSZE.

Gość ile autorka
ma lat ?? ?? bo coś mi się zdaje, że mało dorosła jest

Gość 2323
chyba pytalam... ale nie odpowiedziala.

Gość ile autorka
problem jest może i wielki, ale podejscie autorki dziecinne

Gość 2323
tak tak... szczegolnbie to ze prawdziwa milosc to ciagly bol i niepewnosc. Chyba autorka nie rozumie pojecia milosci, ale w to juz nie wnikam. Probowalam tylko posluzyc dobrą radą

Gość ile autorka
miłość może i jest ale jakas toksyczna, która leciutko ja niszczy, albo to zwykła prowokacja tak tylko zeby sobie pogadac na kafee - wg mnie