Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simba1

Ile powienien spac 4,5miesieczny niemowlak??????

Polecane posty

Moj synek spi ok 3godz czasem 3,5 czasem 4,ale wczoraj to porazka byla,spal 2 godz,potem sie meczyl ze niemogl zasnac z tego zmeczenia chyba

nie wiem ile powinien spac ale moja 4,5 miesieczna corka spi w nocy jakies 10h (z przerwami co 3-4 godziny na cycka) a w dzien lapie ok 4 drzemki po 20 minut i tyle...

O to chyba nie jest tak zle u nas:-) Ale moj synek tez tak jak twoja coreczka budzi sie co 3 ,4 godz w nocy na cycka:-) Masz sliczne dzieciatka:-)

mój cztero i pół miesięczniak nocne spanko ma od 20 do 7 z króciuśką ;-) przerwą ok. 4,5 na mleko; a w dzień 2 krótkie drzemki np. 15 minut i pomiedzy tym jedna dłuższa ok półtorej godziny; ale nie wiem ile powinno spać takie dzieciątko; skromnie myślę, że tyle ile potrzebuje co niestety nie zawsze nas mamuśki satysfakcjonuje ;-)

Gość annKKK
M ÓJ SYNEK ALEX MA 5 MIESIĘCY. NOC CAŁĄ PIĘKNIE PRZESYPIA:)WSTAJE GO KARMIĆ MAXYMALNIE 2 RAZY:) ZA TO W DZIEN DAJE CZADU,HIHI:) PRZEZ CAŁY DZIEŃ ŁAPIE MOZE ZE 3 DRZEMKI PO KILKA MINUT,ALE JEST BARDZO CZUJNY,I SZYBKO ZACZYNA SIE KRĘCIĆ I WSTAJE:)

mój syn jak miał 4,5 mies. to w nocy spał już 8 godzin bez pobudki i karmienia. w dzień miał 2 drzemki po ok. 2 godziny każda.

Mój 5-miesięczny syn w nocy śpi bez żadnych pobudek 11-12 godzin, a w dzień dłuższa 3-godzinna drzemka i 2 krótsze, tak około 30-45 min :)