Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny student

Jak się wykręcić z bycia ojcem chrzestnym ?

Polecane posty

Gość biedny student

za rok komunia i jak ogladałem Uwagę w TVN to mi się wcale nie uśmiecha wydawać z 2 tyś jako chrzestny :/ bo takie teraz wymagania...można jakoś zrezygnować z tego ?

Gość biedny student
może wyjade do angli, macie coś lepszego ?

Gość kupisz jakis rower
czy tam aparat cyfrowy i tyle

Gość ojciec chrzestny ani matka
chrzestna nie jest od sponsoringu. Kup to na co cie stać .

Gość biedny student
ale ja już jestem ojcem chrzestnym :/...najgorsze jest to, że studiuje i pracuje i teoretycznie mnie stać ale żal mi wydać tyle kasy na jeden dzień skoro ja musze ciężko pracować odmawiać sobie imprez itd

Gość przejdz na islam

Gość biedny student
ta trzeba było pomyśleć...teoretycznie zostałem zmuszony, bo gdybym odmówił to obraza całej rodziny i awantura bo to zaszczyt itd...pff

no to teraz z tych samych powodow nie mozesz sie wykrecic :) plus dodatkowy zal dziecka ze nei dostanie wypasionych prezentow masz rok, zaoszczedzisz troche

Gość Bycie chrzestnym to zaszczyt
nie musisz dawac drogich prezentów to że Ciebie wybrali dobrze o Tobie swiadczy rodzice patrzą kto jest chrzestnym bo jest taki przesąd że dziecko ma wygląd po rodzicach i dziadkach a charakter po chestnym często to sie sprawdza Dziecko ponoc juz w łonie matki wybiera sobie rodziców chrzestych a tu taki traf ONO CHCE CIEBIE

"Dziecko ponoc juz w łonie matki wybiera sobie rodziców chrzestych a tu taki traf ONO CHCE CIEBIE" buahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość biedny student
niby nie chodzi o drogie prezenty ale oni są bogaci mogą wszystko mu dać, i przyjelo sie ze chrzestny daje najdrozszy prezent ....kurde kosciol powinien zabronic imprez po komuni..tylko kosciiol a nie wystawne imprezy i drogie prezenty

Gość tez biedna studentka
ja sie kidys wykrecilam ze "dziekuje, to zaszczyt ale niesttey nie mam bierzmowiania" bo wiedzialam ze to wydatki na przyszlosc, a to bylo "tylko" dziecko kolezanki wiec...

Gość powiedz im
ze jestes niewierzacy i planujesz odejscie od kosciola, i musisz zrezygnowac z bycia chrzestnym teraz zeby potem dziecko nie cierpialo blablabla